لیست اخبار صفحه :43
کارگاه مجازی اشتغال و کارآفرینی برگزار شد
در راستای حمایت از تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها

کارگاه مجازی اشتغال و کارآفرینی برگزار شد

کارگاه مجازی دانشگاه نسل سوم و چهارم و نقش آن در اشتغال کارآفرینی با موضوع حداقل ضوابط صدور پروانه های بهداشتی محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح کشوری با همکاری معاونت غذا و دارو و دفتر امور ایثارگران دانشگاه برگزار شد.

قدردانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران از مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو

قدردانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران از مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو

احد جاودانی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و بهرام ستاری دستنابی دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران با اهدای لوح سپاس از تلاش ها و پیشنهادهای دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو در ارتقای فرهنگ عمومی و گامی موثر در استفاده مردم از کالای ایرانی قدردانی کردند.

قدردانی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو از معاون غذا و دارو دانشگاه

قدردانی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو از معاون غذا و دارو دانشگاه

دکتر محمدرضا شانه ساز، معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو از مشارکت فعال دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو و مهندس زینب آقامحسنی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این معاونت در برگزاری اولین همایش ملی روز جهانی ایمنی غذا قدردانی کرد.

وبینار آموزشی آشنایی با سامانه تیتک و راه‌های شناسایی اصالت اقلام سلامت محور در سراسر کشور

وبینار آموزشی آشنایی با سامانه تیتک و راه‌های شناسایی اصالت اقلام سلامت محور در سراسر کشور

وبینار آشنایی با سامانه تیتک و راه‌های شناسایی اصالت اقلام سلامت محور توسط مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران (13 آبان)، با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه و سازمان غذا و دارو، برای سراسر کشور برگزار شد.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه