همایش دیجیتال روز جهانی ایمنی غذایی به میزبانی معاونت غذا و دارو برگزار شد
اولین همایش دیجیتال روز جهانی ایمنی غذا همزمان بهصورت مجازی و حضوری در سالن همایشهای دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
اولین جلسه قطب منطقه 10 آمایش کشوری در حوزه دارو به همت معاونت غذا و دارو برگزار شد
اولین جلسه قطب منطقه ده آمایش کشوری در خصوص موضوعات جاری در حوزه مسائل مرتبط با تأمین، توزیع و عرضه دارو به میزبانی معاونت غذا و دارو برگزار شد.
چهارمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در معاونت غذا و دارو
جلسهای باهدف بررسی صدور پروانه ساخت، صدور پروانه مسئول فنی و ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و اتخاذ تصمیم در مورد آنها برگزار شد.
جلسه آموزشی آنلاین تغذیه صحیح در پیشگیری و کنترل بیمای فشار خون در معاونت غذا و دارو
وبینار آموزشی تغذیه صحیح در پیشگیری و کنترل بیماری فشارخون ویژه اولیا مدرسه شهید چمران برگزار شد.
قدردانی مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه از نماینده مشارکت های مردمی معاونت غذا و دارو
دکتر مسعود خسروانی مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه با اهدای لوح سپاس از فعالیت های دکتر ابوالفضل نجاریان نماینده مشارکت های مردمی معاونت غذا و دارو در جهت جلب حداکثری اعتماد و مشارکت های خیرین قدردانی کرد.
آموزش مجازی توصیه های دارویی در رابطه با پیشگیری و کنترل فشار خون بالا در مدرسه چمران
معاونت غذا و دارو وبینار آموزشی توصیه های دارویی در رابطه با پیشگیری و کنترل فشار خون بالا ویژه اولیای مدرسه چمران را برگزار کرد.
قدردانی از مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو به مناسبت روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات
معاون غذا و دارو به مناسبت روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات از مسئول و کارشناسان روابط عمومی این معاونت قدردانی کرد.
آموزش مجازی توصیه های دارویی در رابطه با پیشگیری و کنترل فشار خون بالا ویژه اولیای مدرسه عباسی پارسی
در طرح ملی کنترل و پیشگیری فشار خون وبینار آموزشی توصیه های دارویی برای اولیاءمدرسه عباسی پارسی توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.
استقرار غرفه معاونت غذا و دارو دانشگاه در نمایشگاه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی
دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه؛ معاونان، مسئولان و کارکنان دانشگاه و رؤسای بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه از غرفه معاونت غذا و دارو بازدید کردند.
وبینار آموزشی راه های کاهش مصرف نمک ویژه دانش آموزان مدرسه بتول بقا
آموزش مجازی راه های کاهش مصرف نمک باهدف افزایش دانش آموزان مدرسه بتول بقا توسط کارشناس نظارت و پایش فرآوردههای سلامت معاونت غذا و دارو برگزار شد.