• تاریخ انتشار : 1403/03/20 - 08:51
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 196
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد

وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC با هدف بهره مندی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آرایشی و بهداشتی برگزار شد.

وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا ودارو، جلسه آموزشی آشنایی با سامانه TTAC جهت بهره مندی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آرایشی و بهداشتی، صبح امروز 20 خرداد 1403 توسط مهندس صادقی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت بصورت غیرحضوری برگزار گردید.

در این دوره آموزشی مهندس صادقی گفت: این سامانه کمک می کند تا تمام اطلاعات به صورت سند قابل دسترسی و بررسی باشند و با ایجاد امکان ردیابی محصولات از زمان ورود تا مصرف، حق مصرف کننده برای خرید محصول اصیل و سالم پاس داشته شود.

وی افزود: استفاده از این سامانه علاوه بر منافع بسیاری که برای مصرف کنندگان فراهم می سازد، از بسیاری جهات منافع زیادی نیز برای تولیدکنندگان، واردکنندگان و توزیع کنندگان اقلام بهداشتی و آرایشی دارد که می خواهند در این حوزه به صورت شفاف عمل نمایند، هرچند باید برای جلوگیری از سوء استفاده از این سامانه همچنان مسئولین توجه بیشتری به آن داشته باشند.

توضیح اینکه : در این دوره در خصوص نحوه تکمیل اطلاعات لازم در سامانه TTAC، جهت تایید صلاحیت مسئول فنی و صدور کارت، نحوه ارسال تیکت و دریافت کد IRC، ترخیص کالا و صدور مجوز مصرف توضیحاتی به تفصیل  ارائه گردید .

 

  • گروه خبری : اخبار مدیریت غذا,اخبار معاونت
  • کد خبر : 267891
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه