به مناسبت هفته جهانی غذا:
راهنمای نشانگر رنگی تغذیه ای برای یک انتخاب سالم تر در مواد غذایی
به مناسبت هفته جهانی غذا، دوره آموزشی آشنایی با طرح برچسب مواد غذایی آشامیدنی و نشانگررنگی با هدف ارتقاء سطح آگاهی دانش آموزان در هنرستان پسرانه شهرستان ری برگزار گردید.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
راهنمای نشانگر رنگی تغذیه ای برای یک انتخاب سالم تر در مواد غذایی
به مناسبت هفته جهانی غذا، دوره آموزشی آشنایی با طرح برچسب مواد غذایی آشامیدنی و نشانگررنگی با هدف ارتقاء سطح آگاهی دانش آموزان در هنرستان پسرانه شهرستان ری برگزار گردید.
پیام سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز جهانی غذا
دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه شعار روز جهانی غذا 1403 «حق برخورداری از غذا برای یک زندگی بهتر و آینده ای روشن تر» است به اهمیت دسترسی مردم به غذای متنوع، مغذی، مقرون به صرفه و ایمن تاکید کرد.
بازدید سرپرست معاونت غذا و دارو از آزمایشگاه کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه
دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه از آزمایشگاه کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو بازدید کرد.
بازدید سرپرست معاونت غذا و دارو از آزمایشگاه کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه
دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه از آزمایشگاه کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو بازدید کرد.
برگزاری پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی
پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری با هدف برنامه ها ی روز جهانی غذا، برنامه ارزیابی عملکرد سازمان غذا و دارو و بارگذاری مستندات مربوطه، موانع و مشکلات برنامه عملیاتی، نقشه ی ساختمانی ارائه شده توسط واحدهای تولیدی و صدور و اصلاح، تمدید پروانه های ساخت، صدور پروانه های ظرفیت خالی برگزار شد.
تشکیل جلسه شورای مدیران در سال 1403
جلسه شورای مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی سرپرست معاونت غذا و دارو و مدیران این حوزه برگزار گردید.
بررسی 48 پرونده در چهاردهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی
جلسه ای با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع و تصمیم گیری در خصوص آنها.
به مناسبت 17 مهر روز جهانی تخم مرغ:
آموزش نگهداری و نحوه مصرف صحیح تخم مرغ برای دانش آموزان
به مناسبت روز جهانی تخم مرغ (17 مهر) مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه دانستنی های مهم در خصوص نحوه نگهداری ومصرف تخم مرغ را درقالب پوستر برای دانش آموزان ابتدایی منتشر کرد.
به مناسبت 17 مهر روز جهانی تخم مرغ:
آموزش نگهداری و نحوه مصرف صحیح تخم مرغ برای دانش آموزان
به مناسبت روز جهانی تخم مرغ (17 مهر) مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه دانستنی های مهم در خصوص نحوه نگهداری ومصرف تخم مرغ را درقالب پوستر برای دانش آموزان ابتدایی منتشر کرد.