برگزاری جلسه بازآموزی کالیبراسیون حجم سنجی شیشه آلات در آزمایشگاه
جلسه بازآموزی کالیبراسیون حجمی شیشه آلات جهت ارتقاء کارشناسان آزمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران، برای گروه هدف کارشناسان آزمایشگاه برگزار گردید.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
برپایی غرفه آموزشی راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور
به مناسبت هفته جهانی غذا کارشناسان غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام به برپایی آموزشی راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور در مترو چهارراه ولیعصر کرد.
در دومین روز از هفته جهانی غذا:
وبینار آموزشی راههای «تشخیص تقلب و قاچاق از اصل» در اقلام سلامت محور
وبینار آموزشی راههای تشخیص اقلام تقلبی و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور برای کارشناسان تغذیه شبکه های بهداشت ری،اسلامشهر و جنوب و مراکز جامع خدمات سلامت در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
برگزاری هفتمین جلسه کمیسیون ماده 20 امور داروخانه ها
هفتمین جلسه کمیسیون قانونی ماده 20 امور داروخانه در سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به همت اداره نظارت و پایش فراورده های سلامت:
جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی محلول های تزریقی حجیم(سرم)در بیمارستان امام خمینی
جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی محلول های حجیم تزریقی برای برای سوپروایزرها و سرپرستاران بخش ها در مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزار شد.
مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
آیین گرامیداشت روز جهانی غذا، با حضور دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهندس کسری مومنیان مدیر و همکاران اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
برگزاری پانزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و نهمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی
پانزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و نهمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع برگزار شد.
پیام تبریک مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا
مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه در پیامی 24 مهر روز جهانی غذا را تبریک گفت.
به مناسبت روز جهانی غذا:
آموزش و شناخت راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل کالاهای سلامت محور
به مناسبت روز جهانی غذا (24 مهر) کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور در دبیرستان دخترانه ادب راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل کالاهای سلامت محور را آموزش داد.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
راهنمای نشانگر رنگی تغذیه ای برای یک انتخاب سالم تر در مواد غذایی
به مناسبت هفته جهانی غذا، دوره آموزشی آشنایی با طرح برچسب مواد غذایی آشامیدنی و نشانگررنگی با هدف ارتقاء سطح آگاهی دانش آموزان در هنرستان پسرانه شهرستان ری برگزار گردید.