2 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اطلاعیه ها مدیریت غذا/آشنایی-با-روشهای-ارزیابی-حسی-و-کاربرد-آن-در-صنعت-غذا-ویژه-مسئولین-فنی
آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه مسئولین فنی دوره مجازی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه تمامی مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای 5 امتیاز آموزشی توسط...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/برگزاری-دوره-آشنایی-با-افزودنی-ها-در-صنعت-غذا-و-تقلبات-مرتبط-
دکتر هانیه طلوعی کارشناس نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی در راستای اجرای برنامه عملیاتی افزودنی ها و تقلبات مرتبط در صنعت غذا و به منظور بروزرسانی دانش و افزایش مهارتهای کارشناسان در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد. در این جلسه مهندس...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود