سی و یکمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
سنین مدرسه، مهمترین دوران شکل گیری عادات غذایی و شیوه زندگی است
تغذیه صحیح و سالم نه تنها بر روی رشد جسمی بلکه موجب افزایش یادگیری و رشد تحصیلی دانش آموزان شده و در نهایت در تسریع روند توسعه و بهره وری ملی نقش بسزایی را ایفاء می کند.
راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل کالاهای سلامت محور
جامعه سالم زیربنای توسعه هرکشور بوده و یکی ازراههای نیل به این هدف،آگاهی از اطلاعات مندرج برروی برچسب فرآورده های سلامت محور است.
کشف حدود ۲ تن چای تقلبی در یک منزل مسکونی
مدیر اداره نظارت برمواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران از کشف حدود دو تن چای تقلبی در یک منزل مسکونی واقع در شهرری خبر داد.
هفتمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح برچسب موادغذایی
ﺩﻭﺭﻩ ﺁﻣﻮﺯشی کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح برچسب موادغذایی ﺑﺎ ﻫﺪﻑ آشنایی دانش آموزان در مدرسه پسرانه گلبنگیان برگزار گردید.
برگزاری دوره آموزش مجازی مسئولین فنی با امتیاز آموزشی
برگزاری دوره آموزش مجازی مسئولین فنی با امتیاز آموزشی
میزان مصرف کافی لبنیات مانع از فشار خون و مشکلات قلبی می شود
تحقیقات نشان داده است که در جوامعی که شیر و لبنیات کافی مصرف می کنند شیوع فشارخون بالا و بیماری های قلبی و عروقی کمتر است.
همزمان با پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم :
مصرف زیاد نمک عاملی برای ایجاد و پیشرفت سرطان معده است
مصرف زیاد نمک میتواند خطر ابتلاء به عفونت هلیکو باکتر پیلوری را افزایش می دهد که این باکتری به نوبه خود میتواند عاملی برای ایجاد و پیشرفت سرطان معده باشد و اثر نمک را در این راستا تشدید کند.
برگزاری سی امین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.