لیست اخبار صفحه :17
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC

دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها به صورت مجازی در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی مسئولین فنی و‌به روز رسانی دانش فنی، کارشناسان برگزار شد.

برگزاری دومین دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000

برگزاری دومین دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000

استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمام شرکت هایی که به نوعی در فرایند تولید غذا نقش دارند نیز قابل اجرا و صدور گواهینامه است مثلا شرکت های حمل و نقل مواد غذایی ، شرکت های تولید سموم و آفت کش های کشاورزی ، شرکت های تولید مقوا و بسته بندی مواد غذایی و … می توانند استاندارد ISO 22000:2018 را اجرایی و گواهینامه آن را از مراکز معتبر نظیر ایزوسیستم دریافت نمایند.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه