دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برگزار شد
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی وبه روز رسانی دانش فنی برای کارشناسان و مسئولین فنی شاغل در کارخانجات وکارگاهها برگزار شد.
بازدید مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی از واحدهای تحت نظارت دانشگاه
مهندس کسری مومنیان به همراه کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه قزوین از واحدهای تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد.
برگزاری کمیسیون فنی- قانونی(عدم انطباق) معاونت غذا و دارو
جلسهای باهدف بررسی عدم انطباق محصولات در خصوص نحوه برخورد و اقدام قانونی لازم برگزار شد.
برگزاری جلسه آموزشی الزامات اخذ مجوز مکمل های تغذیه ای و تشخیص مکمل های دارای مجوز
جلسه آموزشی الزامات اخذ مجوز مکمل های تغذیه ای و تشخیص مکمل های دارای مجوز با هدف افزایش سلامت عمومی جامعه وکاهش هزینه های نظام سلامت کشور برگزار شد.
وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد
وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC با هدف بهره مندی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آرایشی و بهداشتی برگزار شد.
پنجمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
به همت اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو:
جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزار شد
جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برای کارشناسان تغذیه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.
برپایی میز خدمت حمایت ازخانواده و جوانی جمعیت
به همت اداره پایش و نظارت فراروده های سلامت معاونت غذا و دارو دانشگاه میز خدمت جوانی جمعیت با عناوین آثار پیشگیری از سقط جنین و پوشش بیمه ای خدمات ناباروری در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه برپا شد.
جلسه آموزشی آشنایی با سامانه AUDIT برای شبکه های بهداشت ری و اسلامشهر
جلسه آموزشی آشنایی با سامانه AUDIT و تکمیل چک لیست انبار مربوط به کالاهای غذایی آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی برای کارشناسان شبکه های بهداشت ری و اسلامشهر برگزار شد.
جلسه هم اندیشی و تبادل نظر در خصوص رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی سبزی
جلسه هم اندیشی و تبادل نظر در خصوص رفع موانع و مشکلات واحد های تولیدی سبزی با هدف بهبود شرایط تولید و کاهش عدم انطباق در محصول سبزی برگزار شد.