لیست اخبار صفحه :18
برگزاری جلسه بازآموزی روش اجرایی بازدید و بازرسی آزمایشگاه های همکار، مجاز و مجاز تولیدی

برگزاری جلسه بازآموزی روش اجرایی بازدید و بازرسی آزمایشگاه های همکار، مجاز و مجاز تولیدی

برگزاری جلسه بازآموزی روش اجرایی بازدید و بازرسی آزمایشگاه های همکار، مجاز و مجاز تولیدی با هدف تشریح نحوه بازرسی و یکسان سازی در نحوه تکمیل شاخص های چک لیست مربوطه برگزار شد.

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000

استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمام شرکت هایی که به نوعی در فرایند تولید غذا نقش دارند نیز قابل اجرا و صدور گواهینامه است مثلا شرکت های حمل و نقل مواد غذایی ، شرکت های تولید سموم و آفت کش های کشاورزی ، شرکت های تولید مقوا و بسته بندی مواد غذایی و … می توانند استاندارد ISO 22000:2018 را اجرایی و گواهینامه آن را از مراکز معتبر نظیر ایزوسیستم دریافت نمایند.

برگزاری دوره آموزشی راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:

برگزاری دوره آموزشی راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی

ﺩﻭﺭﻩ ﺁﻣﻮﺯشی کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح‌ برچسب موادغذایی ﺑﺎ ﻫﺪﻑ آشنایی سالمندان برگزار گردید.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه