برگزاری جلسه بازآموزی صحه گذاری روش های انجام آزمون
جلسه بازآموزی صحه گذاری روش های انجام آزمون با هدف آموزش و بازبینی روش های صحهگذاری، ارزیابی و تصدیق روشهای آزمون و فنون صحهگذاری آزمایش های انجام شده درتمامی بخش های فنی انجام شد.
گفتگوی کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با رادیو بازار
گزارش رادیویی کارشناس کنترل مواد غذایی وآرایشی و بهداشتی در خصوص الزامات برچسب گذاری محصولات غذایی و نشانگرهای رنگی در رادیو بازار انجام شد.
برگزاری دوره بارآموزی ممیزی تولید و مدیریت تجهیزات پزشکی
دوره بارآموزی ممیزی تولید و مدیریت تجهیزات پزشکی توسط با حضور مهندس غفوری طی دوره ای سه ماهه دردانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد
جلسه آموزشی آشنایی با تغذیه سالم برگزار شد
جلسه آموزشی آشنایی با تغذیه سالم با هدف توجه به نشانگر رنگی تغذیهای، کاهش مصرف قند، نمک و چربی برگزار شد.
جلسه رابطین ADR بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد
جلسه رابطین ADR بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه با هدف هماهنگی و بهبود عملکرد و گزارش دهیADR و همچنین دلایل تفاوت در آمار ارسالی بیمارستان ها در سالن شورامعاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
برگزاری یازدهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت
یازدهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت با هدف اجرایی سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت صبح امروز 25بهمن 1402 در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
برگزاری جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور
جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور باهدف افزایش آگاهی مصرفکنندگان، اصلاح الگوی مصرف و در جهت ارتقاء سلامت جامعه بر روی برچسب محصولات غذایی و آشامیدنی برگزار شد.
برگزاری جلسه بازآموزی روش اجرایی بازدید و بازرسی آزمایشگاه های همکار، مجاز و مجاز تولیدی
برگزاری جلسه بازآموزی روش اجرایی بازدید و بازرسی آزمایشگاه های همکار، مجاز و مجاز تولیدی با هدف تشریح نحوه بازرسی و یکسان سازی در نحوه تکمیل شاخص های چک لیست مربوطه برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000
استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمام شرکت هایی که به نوعی در فرایند تولید غذا نقش دارند نیز قابل اجرا و صدور گواهینامه است مثلا شرکت های حمل و نقل مواد غذایی ، شرکت های تولید سموم و آفت کش های کشاورزی ، شرکت های تولید مقوا و بسته بندی مواد غذایی و … می توانند استاندارد ISO 22000:2018 را اجرایی و گواهینامه آن را از مراکز معتبر نظیر ایزوسیستم دریافت نمایند.
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
برگزاری دوره آموزشی راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی
ﺩﻭﺭﻩ ﺁﻣﻮﺯشی کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح برچسب موادغذایی ﺑﺎ ﻫﺪﻑ آشنایی سالمندان برگزار گردید.