معاونت غذا و دارو | برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع

  • تاریخ انتشار : 1404/08/14 - 12:50
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 175
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی

وبینار دو روزه «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری انجمن تولیدکنندگان اسانس ایران، ویژه مسئولین فنی واحدهای غذایی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران و ساوه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، وبینار دو روزه «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری انجمن تولیدکنندگان اسانس ایران، ویژه مسئولین فنی واحدهای غذایی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران و ساوه برگزار شد.
در این وبینار، دکتر سید حسین غیاثی، رئیس هیأت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان اسانس ایران، با حضور مهندس کسری مومنیان، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعی از کارشناسان این معاونت، به تشریح موضوعاتی از جمله تاریخچه پیدایش اسانس‌ها، طبقه‌بندی و کاربرد آن‌ها در صنایع مختلف، مولکول‌های تشکیل‌دهنده و ساختار اولیه اسانس‌ها، نحوه صحیح نگهداری در انبار و نقش کومارین در تشکیل اسانس‌ها پرداخت.
گفتنی است این دوره آموزشی دارای ۱۰ امتیاز بازآموزی برای شرکت‌کنندگان بوده و با هدف ارتقای دانش تخصصی و به‌روز‌رسانی اطلاعات مسئولین فنی در حوزه طعم‌دهنده‌ها و اسانس‌ها برگزار گردید.

  • کد خبر : 309353
سمانه ثقفی
تهیه کننده:

سمانه ثقفی

تصاویر

برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه