برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعمدهندهها و انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی
وبینار دو روزه «مبانی و مفاهیم اولیه طعمدهندهها و انواع اسانس» به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری انجمن تولیدکنندگان اسانس ایران، ویژه مسئولین فنی واحدهای غذایی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش معاونتهای غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران و ساوه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، وبینار دو روزه «مبانی و مفاهیم اولیه طعمدهندهها و انواع اسانس» به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری انجمن تولیدکنندگان اسانس ایران، ویژه مسئولین فنی واحدهای غذایی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش معاونتهای غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران و ساوه برگزار شد.
در این وبینار، دکتر سید حسین غیاثی، رئیس هیأتمدیره انجمن تولیدکنندگان اسانس ایران، با حضور مهندس کسری مومنیان، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعی از کارشناسان این معاونت، به تشریح موضوعاتی از جمله تاریخچه پیدایش اسانسها، طبقهبندی و کاربرد آنها در صنایع مختلف، مولکولهای تشکیلدهنده و ساختار اولیه اسانسها، نحوه صحیح نگهداری در انبار و نقش کومارین در تشکیل اسانسها پرداخت.
گفتنی است این دوره آموزشی دارای ۱۰ امتیاز بازآموزی برای شرکتکنندگان بوده و با هدف ارتقای دانش تخصصی و بهروزرسانی اطلاعات مسئولین فنی در حوزه طعمدهندهها و اسانسها برگزار گردید.
ارسال نظر