1 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برگزاری-وبینار-آموزشی-«مبانی-و-مفاهیم-اولیه-طعمدهندهها-و-انواع-اسانس»-ویژه-مسئولین-فنی
انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی وبینار دو روزه «مبانی و مفاهیم اولیه طعمدهندهها و انواع اسانس» به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری انجمن تولیدکنندگان اسانس ایران، ویژه مسئولین فنی...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود