به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
برگزاری جلسه تدوین سامانه ای صدور پروانه ساخت محصولات غذایی
جلسه مشترک مدیریت اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی با سازمان غذا و دارو در خصوص تدوین سامانه ای صدور پروانه ساخت محصولات غذایی برگزار شد.
وبینار آموزشی دریافت کدIRC، ترخیص و صدور مجوز مصرف اقلام آرایشی و بهداشتی برگزارشد
وبینار آموزشی دریافت کد IRCترخیص و صدور مجوز مصرف اقلام آرایشی و بهداشتی با هدف ارتقاء سطح آگاهی مسئولین فنی شاغل در واحدهای آرایشی و بهداشتی برگزار شد.
برگزاری ششمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و چهارمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی بهداشتی در سال جاری
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
انتصاب مهندس کسری مومنیان به عنوان مدیراداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی معاون غذا و دارو دانشگاه درحکمی مهندس کسری مومنیان را به عنوان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی منصوب کرد.
سه شنبه های غذا و دارو
عوامل موثر در ارتقاء سطح سلامتی مردان
به مناسبت هفته جهانی سلامت مردان مطالب آموزشی در جهت ارتقاء سطح سلامتی مردان منتشر میگردد.
پروتکل و راهنماهای تجویز دارو
راهنمای تجویز داروی سرترالین
راهنمای تجویز داروی سرترالین جهت استحضار و بهره برداری منتشر میگردد.
چهاردهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت برگزار شد
جلسه کمیته جوانی جمعیت با هدف اجرایی سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در تاریخ 26خرداد 1403 در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
ویدئو آموزشی پزشکی و دارویی
ویدیو آموزشی نکات کلی مایع درمانی و روش های مصرف بهینه محلولهای تزریقی حجیم
نزدیک 30درصد از حجم مایعات دریافتی بیماران بستری در بیمارستان به دنبال انفوزیون دارو، گاواژ و یا مصرف خوراکی داروها وارد بدن میشود. از طرفی محلولهای تزریقی حجیم ویژگیهایی دارند که باید در تجویز آنها (به ویژه در صورت اضافه شدن داروهای تزریقی) توجه کرد بنابراین توجه به تجویز و مصرف منطقی این محلولها حائز اهمیت است.
دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برگزار شد
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی وبه روز رسانی دانش فنی برای کارشناسان و مسئولین فنی شاغل در کارخانجات وکارگاهها برگزار شد.
بازدید مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی از واحدهای تحت نظارت دانشگاه
مهندس کسری مومنیان به همراه کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه قزوین از واحدهای تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد.