معاونت غذا و دارو | اخبار

لیست اخبار صفحه :24
حذف هپاتیت با پیشگیری و درمان نارسایی، سرطان کبد و مرگ
پمفلت پزشکی و دارویی

حذف هپاتیت با پیشگیری و درمان نارسایی، سرطان کبد و مرگ

مدیریت نظارت و پایش مصرف فراورده های سلامت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت روز جهانی هپاتیت، پمفلت با موضوع ارتباط با انواع هپاتیت، روش‌های انتقال، علائم و ... منتشر کرد.

آموزش برچسب کنترل اصالت

آموزش برچسب کنترل اصالت

در خصوص محصولات وارداتی، توجه به برچسب کنترل اصالت بر روی آنها و استعلام کد یا بارکد درج شده بر روی آن بسیار حائز اهمیت است .

برگزاری دوره آشنایی بابخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفید کننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار

برگزاری دوره آشنایی بابخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفید کننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار

دوره مجازی آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفید کننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردارو نکات مربوط به ثبت فرآورده در TTAC ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای 5 امتیاز آموزشی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میگردد.

جمع آوری فرآورده هیدروکات شرکت سونا طب پارسه

جمع آوری فرآورده هیدروکات شرکت سونا طب پارسه

جمع آوری فرآورده هیدروکات(مکمل ترکیبی ویتامین و مواد معدنی پروتئینی) شرکت سونا طب پارسه از سوی دکتر شهرام شعیبی سرپرست اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو اطلاع رسانی شد.

برگزاری دوره آشنایی با افزودنی ها در صنعت غذا و تقلبات مرتبط
به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:

برگزاری دوره آشنایی با افزودنی ها در صنعت غذا و تقلبات مرتبط

دوره آشنایی با افزودنی ها در صنعت غذا و تقلبات مرتبط با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران درسالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه