برگزاری جلسه بازآموزی روش اجرایی بازدید و بازرسی آزمایشگاه های همکار، مجاز و مجاز تولیدی
برگزاری جلسه بازآموزی روش اجرایی بازدید و بازرسی آزمایشگاه های همکار، مجاز و مجاز تولیدی با هدف تشریح نحوه بازرسی و یکسان سازی در نحوه تکمیل شاخص های چک لیست مربوطه برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000
استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمام شرکت هایی که به نوعی در فرایند تولید غذا نقش دارند نیز قابل اجرا و صدور گواهینامه است مثلا شرکت های حمل و نقل مواد غذایی ، شرکت های تولید سموم و آفت کش های کشاورزی ، شرکت های تولید مقوا و بسته بندی مواد غذایی و … می توانند استاندارد ISO 22000:2018 را اجرایی و گواهینامه آن را از مراکز معتبر نظیر ایزوسیستم دریافت نمایند.
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
برگزاری دوره آموزشی راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی
ﺩﻭﺭﻩ ﺁﻣﻮﺯشی کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح برچسب موادغذایی ﺑﺎ ﻫﺪﻑ آشنایی سالمندان برگزار گردید.
سی و یکمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
سنین مدرسه، مهمترین دوران شکل گیری عادات غذایی و شیوه زندگی است
تغذیه صحیح و سالم نه تنها بر روی رشد جسمی بلکه موجب افزایش یادگیری و رشد تحصیلی دانش آموزان شده و در نهایت در تسریع روند توسعه و بهره وری ملی نقش بسزایی را ایفاء می کند.
راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل کالاهای سلامت محور
جامعه سالم زیربنای توسعه هرکشور بوده و یکی ازراههای نیل به این هدف،آگاهی از اطلاعات مندرج برروی برچسب فرآورده های سلامت محور است.
کشف حدود ۲ تن چای تقلبی در یک منزل مسکونی
مدیر اداره نظارت برمواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران از کشف حدود دو تن چای تقلبی در یک منزل مسکونی واقع در شهرری خبر داد.
هفتمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح برچسب موادغذایی
ﺩﻭﺭﻩ ﺁﻣﻮﺯشی کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح برچسب موادغذایی ﺑﺎ ﻫﺪﻑ آشنایی دانش آموزان در مدرسه پسرانه گلبنگیان برگزار گردید.
میزان مصرف کافی لبنیات مانع از فشار خون و مشکلات قلبی می شود
تحقیقات نشان داده است که در جوامعی که شیر و لبنیات کافی مصرف می کنند شیوع فشارخون بالا و بیماری های قلبی و عروقی کمتر است.