برگزاری دوره آشنایی با بسته بندی های پلیمری در صنایع غذایی
یکی از چالشهای بسیار مهم و اساسی در صنعت بسته بندی به خصوص بسته بندی مواد غذایی، حفظ سلامت و طراوت آنها است.
جلسه ساب کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار شد
جلسه بررسی رفع مشکلات موجود در حوزه تجویز و مصرف منطقی دارو با هدف بررسی و هماهنگی اجرای طرح پایلوت نسخه نویسی و نسخه پیچی order محور برای بیماران بستری برگزار شد.
هشتمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
از خرید و مصرف فراورده های فله ای در سفر خودداری کنید
جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های غذایی در سفر با هدف ارتقاء آگاهی و سلامت جامعه در مدرسه دخترانه امام خامنه ای برگزار شد.
تشکیل کمیته FSMS در سال جاری
FSMS (سیستم مدیریت ایمنی غذایی) یک رویکرد سیستماتیک برای کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی در یک تجارت مواد غذایی به منظور اطمینان از ایمن بودن غذا برای خوردن است.
چهارمین نشست منطقه 10 آمایشی کشور برگزار شد
چهارمین نشست منطقه 10 آمایش کشوری با هدف طرح، بررسی دستورالعمل ها مرتبط با اقلام سلامت محور دارو و بررسی رسیدگی به شکایات در خصوص بخشنامه های صادره در حوزه سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی با حضور دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی، صبح امروز 12 اسفند 1402 در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
جلسه آموزش توصیههای دارویی و پیشگیری از مسمومیت در ایام نوروز برگزار شد
با توجه به تعطیلات ایام نوروز رعایت توصیه های دارویی و پیشگیری از مسمومیت در ایام نوروز می تواند باعث ارتقاءسطح سلامت و کاهش آسیب های ناشی از مسمومیت درجامعه گردد.
برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های غذایی در سفر
جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های غذایی در سفر با هدف ارتقاء آگاهی و سلامت جامعه در مدرسه امام خامنه ای برگزار شد.
جلسه آموزش مدیریت و اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان برگزار شد
کارشناس تغذیه اداره نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نقش موثر روزه داری بر سلامت افراد به بیان توصیه های مهم تغذیه ای در ماه رمضان پرداخت.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها به صورت مجازی در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی مسئولین فنی وبه روز رسانی دانش فنی، کارشناسان برگزار شد.