به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم :
دوره آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای برگزار شد
دوره آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی به منظور ارتقاء سطح آگاهی افراد در راستای ترویج تغذیه سالم و اصلاح و بهبود سبک زندگی در سرای محله عباسی برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو صبح امروز 29 دی 1403 دوره آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی با حضور مهندس بیتا نافعی کارشناس تغذیه مدیریت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی در سرای محله عباسی برگزار گردید.
در ابتدا مهندس نافعی آگاهی از اطلاعات مندرج برروی برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی را راهی مهم به سوی سلامتی عنوان کرد و گفت: نشانگر رنگی تغذیه ای کمک می کند زمانیکه تصمیم به خرید یک ماده غذایی یا آشامیدنی داریم بتوانیم در یک نگاه ارزیابی و انتخاب مناسبی داشته باشیم.
وی افزود: چنانچه رنگ قند یا چربی یا نمک، قرمز باشد باید دقت داشت تا با توجه به شرایط جسمانی فرد به چه مقدار وچه زمانی مصرف شود و اگر رنگ هرکدام از موارد فوق نارنجی باشد مارا به یک انتخاب نسبتا خوب راهنمایی کرده و درصورتیکه سبز باشد انتخاب برای محصول مطمئن تر و سالم تر است.
مهندس نافعی در ادامه در خصوص توجه به علامت سازمان غذا و دارو و شماره پروانه بهداشتی ساخت هنگام خرید یادآور شد: در خصوص راه کاهش مصرف نمک ازجمله استفاده از طعم دهنده های طبیعی و چاشنی ها به جای نمک، اصلاح روش پخت و پز، انتخاب میان وعده های سالم و بدون نمک، مصرف مواد غذایی تازه به جای فرآوری شده میتواند موثر باشد.
در خاتمه در خصوص آشنایی با نحوه ثبت و پیگیری شکایات از واحدهای تولیدکننده مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران از طریق تکمیل فرم ثبت شکایت موجود در سایت معاونت، تماس با تلفن گویا ۶۶۴۶۹۷۲۷، تماس با شماره تلفن گویای سامانه ثبت و رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: ۱۹۰ و یا تماس با شماره تلفن گویای سامانه ثبت و رسیدگی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران: ۸۱۶۳۴۱۱۴ توضیحات لازم ارائه گردید.
ارسال نظر