• تاریخ انتشار : 1404/03/20 - 12:39
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 122
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا:

جلسه آموزشی اصول ایمنی مواد غذایی

جلسه آموزشی اصول ایمنی مواد غذایی با هدف ارتقاء سطح آگاهی برای عموم مردم در سرای محله اسکندری برگزار شد.

جلسه آموزشی اصول ایمنی مواد غذایی
00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو،جلسه آموزشیاصول ایمنی مواد غذایی با حضور مهندس بیتا نافعی کارشناس تغذیه اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در سرای محله اسکندری برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مهندس نافعی گفت : بهداشت مواد غذایی عبارت است از رعایت کلیه موازین بهداشتی در تمامی مراحل فرآوری، تولید، نگهداری، حمل و نقل و عرضه مواد غذایی تا ماده غذایی سالم و با کیفیت مطلوب به دست مصرف کنندگان برسد.
وی در ادامه در خصوص چهار مرحله بهداشت و ایمنی مواد غذایی مبنی بر تمیز کردن دستها و ظروف و وسایل کار، جدا نگه داشتن اقلام خام از پخته و جابجا نکردن آلودگی ها، طبخ مواد غذایی به شکل کامل و سرد کردن به شکل صحیح توضیحاتی را ارائه نمود.
همچنین در راستای اجرای برنامه‌های گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذا، غرفه آموزشی با توزیع پوسترهای مرتبط با بهداشت، ایمنی و نگهداری مواد غذایی و تغذیه سالم در سرای محله اسکندری برپا گردید.

  • کد خبر : 299444
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

جلسه آموزشی اصول ایمنی مواد غذایی جلسه آموزشی اصول ایمنی مواد غذایی جلسه آموزشی اصول ایمنی مواد غذایی جلسه آموزشی اصول ایمنی مواد غذایی جلسه آموزشی اصول ایمنی مواد غذایی جلسه آموزشی اصول ایمنی مواد غذایی جلسه آموزشی اصول ایمنی مواد غذایی جلسه آموزشی اصول ایمنی مواد غذایی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu