• تاریخ انتشار : 1402/04/14 - 08:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 261
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه آموزشی اثرات زیان بار غذاهای آماده بر سلامتی برگزار شد

جلسه ای با هدف اطلاع رسانی فهرست کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت، در تاریخ 14 تیر1402در سرای محله کشاورز برگزار شد.

جلسه آموزشی اثرات زیان بار غذاهای آماده بر سلامتی برگزار شد
00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، جلسه آموزشی اثرات زیان بار غذاهای آماده بر سلامتی افراد با هدف اطلاع رسانی فهرست کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت برگزار شد.

مهندس زهرا کامرانی کارشناس تغذیه در این جلسه گفت: علت علاقه و استفاده مکرر مردم از انواع فست فود ها و غذاهای حاضری، تنوع  زیاد، شکل ظاهری جذاب و فریبنده و قیمت ارزان آنهاست که باعث جلب نظر مشتری می شود..

وی افزود: فست فود های متنوع چون میزان انرژی بالایی دارند، موجب می شوند که فرد به سرعت  احساس سیری کند، اما به دلیل ارزش غذایی پایین، پروتئین و ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین نمی کنند.

کامرانی در ادامه در خصوص اثرات نامطلوب فست فودها بر سلامتی بدن تصریح کرد: فست فودها )پیتزا، سس مایونز، چیپس و ... (انرژی زیادی دارند، اما حاوی ریزمغذی قابل توجهی نیستند و این غذاها معمولاً حاوی نمک، مواد نگهدارنده و سایر مواد شیمیایی هستند که بالقوه محرک بیماری هستند.

وی همچنین افزود: از نیترات سدیم و نیتریت سدیم، به عنوان افزودنی برای حفظ رنگ گوشت در سوسیس و کالباس استفاده می شود که این مواد به نیتروزامین ها تجزیه و در ایجاد سرطان نقش بسزایی دارند.

کارشناس تغذیه در خصوص اثرات زیان بار فست فودها بر سیستم تنفسی گفت: کالری زیاد فست فودها موجب اضافه‌وزن و به دنبال آن چاقی می‌شود. چاقی خطر اختلالات تنفسی مانند آسم و تنگی نفس را افزایش می‌دهد. براساس برخی پژوهش‌ها کودکانی که ۳ بار در هفته فست فود می‌خورند، بیش از دیگران در خطر ابتلا به آسم قرار دارند.

وی افزود: بالا رفتن فشارخون،ایجاد نفخ،بالا رفتن کلسترول،ایجاد مشکلات گوارشی و ایجاد احساس خستگی و بی انرژی بودن از عوارض مصرف فست فودها است.

مهندس کامرانی در پایان، استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز،عدم استفاده از سوسیس ها، کالباس ها و مواد غذایی مشابه آن ها،مصرف بیشتر سالادها (کاهش و یا حذف سس های مایونز )،مصرف گوشت های کبابی در ساندویج ها به جای گوشت های سرخ شده،استفاده از سیب زمینی های کبابی به جای سیب زمینی سرخ کرده و حذف نوشابه های گازدار و استفاده از آب، دوغ های کم نمک و بدون گاز و یا آب میوه های طبیعی  را راهکاری مفید و ساده جهت کاهش ضرر استفاده از مواد غذایی آماده عنوان کرد.

  • کد خبر : 237731
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

جلسه آموزشی اثرات زیان بار غذاهای آماده بر سلامتی برگزار شد جلسه آموزشی اثرات زیان بار غذاهای آماده بر سلامتی برگزار شد

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu