12 مورد یافت شد

پایش و نظارت بر مجوزهای مصرف در سامانه TTAC

https://fdo.tums.ac.ir/news/اطلاعیه-پایش-و-نظارت-بر-مجوزهای-مصرف-در-سامانه-TTAC

پایش و نظارت بر مجوزهای مصرف در سامانه TTAC اطلاعیه پایش و نظارت بر مجوزهای مصرف در سامانه TTAC پایش و نظارت بر صدور کلیه مجوزهای مصرف کالاهای وارداتی در سامانه TTAC توسط معاونت­ های غذا و دارو دانشگاه­های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی سراسر کشور...

جلسه ساب کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در سال جاری برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-پایش-/جلسه-ساب-کمیته-تجویز-و-مصرف-منطقی-دارو-در-سال-جاری-برگزار-شد

جلسه ساب کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در سال جاری برگزار شد جلسه ساب کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در سال جاری برگزار شد کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو با هدف بررسی فرآیند پیشنهادی مدیریت آمار و فناوری دانشگاه در خصوص چگونگی پیاده سازی دستورالعمل استوارد...

جلسه کمیته جوانی جمعیت برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/news/جلسه-کمیته-جوانی-جمعیت--برگزار-شد

جلسه کمیته جوانی جمعیت برگزار شد جلسه کمیته جوانی جمعیت برگزار شد جلسه کمیته جوانی جمعیت با هدف اجرایی سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در تاریخ 26 اردیبهشت 1403 در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و...

سنین مدرسه، مهمترین دوران شکل گیری عادات غذایی و شیوه زندگی است

https://fdo.tums.ac.ir/News/سنین-مدرسه،-مهمترین-دوران-شکل-گیری-عادات-غذایی-و-شیوه-زندگی-است

سنین مدرسه، مهمترین دوران شکل گیری عادات غذایی و شیوه زندگی است سنین مدرسه، مهمترین دوران شکل گیری عادات غذایی و شیوه زندگی است تغذیه صحیح و سالم نه تنها بر روی رشد جسمی بلکه موجب افزایش یادگیری و رشد تحصیلی دانش آموزان شده و در نهایت در تسریع روند توسعه...

میزان مصرف کافی لبنیات مانع از فشار خون و مشکلات قلبی می شود

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-پایش-/میزان-مصرف-کافی-لبنیات-مانع-از-فشار-خون-و-مشکلات-قلبی-می-شود

پایش و نظارت فراورده های سلامت معاونت غذاو دارو دانشگاه، جلسه آموزشی ویژه دانش آموزان صبح امروز 8 بهمن 1402 در دبستان دخترانه سمیه واقع در اسلامشهر برگزار کرد. در این جلسه آموزشی مهندس زهرا کامرانی کارشناس ارشد تغذیه در خصوص اهمیت مصرف شیر و لبنیات گفت:...

دهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/دهمین-جلسه-کمیته-جوانی-جمعیت-برگزار-شد

دهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت برگزار شد دهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت برگزار شد دهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت با هدف اجرایی سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت صبح امروز 23دی 1402 در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی...

جلسه بررسی رفع مشکلات موجود در حوزه تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/News/جلسه-بررسی-رفع-مشکلات-موجود-در-حوزه-تجویز-و-مصرف-منطقی-دارو-برگزار-شد

جلسه بررسی رفع مشکلات موجود در حوزه تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار شد جلسه بررسی رفع مشکلات موجود در حوزه تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار شد جلسه بررسی رفع مشکلات موجود در حوزه تجویز و مصرف منطقی دارو با هدف یافتن راهکارهای مناسب و استفاده از ظرفیت های HIS...

نهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/News/نهمین-جلسه-کمیته-جوانی-جمعیت-برگزار-شد

نهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت برگزار شد نهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت برگزار شد نهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت با هدف اجرایی سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت صبح امروز 29 آذر 1402 در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه...

جلسه آموزشی معرفی گروههای غذایی و نقش آنها در سلامت بدن برای اولیاء دانش آموزان برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-پایش-/جلسه-آموزشی-معرفی-گروههای-غذایی-و-نقش-آنها-در-سلامت-بدن-برای-اولیاء-دانش-آموزان-برگزار-شد

جلسه آموزشی معرفی گروههای غذایی و نقش آنها در سلامت بدن برای اولیاء دانش آموزان برگزار شد به مناسبت روز جهانی غذا جلسه آموزشی معرفی گروههای غذایی و نقش آنها در سلامت بدن برای اولیاء دانش آموزان برگزار شد همزمان با روز جهانی غذا جلسه آموزشی معرفی گروههای...

جلسه آموزشی اثرات زیان بار غذاهای آماده بر سلامتی برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-پایش-/جلسه-آموزشی-اثرات-زیان-بار-غذاهای-آماده-بر-سلامتی-برگزار-شد

جلسه آموزشی اثرات زیان بار غذاهای آماده بر سلامتی برگزار شد جلسه آموزشی اثرات زیان بار غذاهای آماده بر سلامتی برگزار شد جلسه ای با هدف اطلاع رسانی فهرست کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت، در تاریخ 14 تیر1402در سرای محله کشاورز برگزار شد. --> به گزارش...