• تاریخ انتشار : 1400/08/11 - 10:30

برگزاری دومین نشست قطب منطقه ۱۰ آمایش کشوری در حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

نشست قطب منطقه 10 آمایش کشوری در حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی باهدف هم اندیشی و یکسان سازی موضوعات مطروحه در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دومین جلسه هم اندیشی و یکسان سازی موضوعات مطروحه منطقه ده آزمایشی کشوری سال 1400 با حضور مهندس زینب آقامحسنی مدیرنظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، دکتر حبیبی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارودانشگاه ایران و دکتر رونده مدیر نظارت بر بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه شهیدبهشتی و کارشناسان مرتبط در روز دوشنبه 10 آبان 1400 در محل دفتر معاون غذا و دارو برگزار شد .

در این نشست، مهندس آقامحسنی ضمن خیر مقدم به بررسی دستور جلسه با محوریت بررسی مجوز شرکت های پخش تمامی محصولات سلامت محور و ممیزی و بازرسی انبارها در سامانه Audit ، شرکت های دانش بنیان، صدور مجوز مشاغل خانگی و سامانه TTAC، با حاضرین در جلسه به بحث و تبادل نظر پرداخت.

همچنین موضوع مربوط به محصولات PMS و محصولات آرایشی و بهداشتی در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در پایان اعضای حاضر نقطه نظرات و پیشنهادهای خود را در خصوص دستور جلسه اعلام کردند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت غذا,اخبار معاونت