37 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/sabt_fani
« فرم ثبت نام مسئول فنی » نام و نام خانوادگی شماره شناسنامه کد ملی نام پدر تاریخ تولد جنسیت جنسیت خود را انتخاب کنید. مرد زن پست الکترونیک ملیت ملیت خود را مشخص نمائید. ایرانی (iran) غیر ایرانی (other nationality) Nationality آدرس محل سکونت تلفن همراه...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-جلسه-آموزشی-بهداشت-مواد-غذایی-
مواد غذایی همزمان با هفته سلامت برگزار شد: برگزاری جلسه آموزشی بهداشت مواد غذایی به مناسبت هفته سلامت،جلسه آموزشی بهداشت مواد غذایی با هدف آگاهی دانش آموزان در مدرسه دخترانه علامه طباطبایی برگزار گردید. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-جلسه-آموزش-بهداشت-و-ایمنی-مواد-غذایی-
مواد غذایی برگزاری جلسه آموزش بهداشت و ایمنی مواد غذایی جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی به منظور افزایش آگاهی برای عموم مردم در سرای محله سنایی برگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذاو دارو،جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برگزاری-جلسه-پرسش-و-پاسخ-حقوقی-در-معاونت-غذا-و-دارو-دانشگاه-
مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن شورا معاونت برگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو،صبح امروز 10 آذر 1403 جلسه آموزشی پرسش و پاسخ حقوقی برای کارشناسان کنترل و...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-مطالب-آموزشی-مدیریت-غذا/غذای-سالم-،-آینده-ای-بهتر-
مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی، نقش تغذیه را در پیشگیری از بیماریها مهم خواند و تأکید کرد که با اصلاح الگوی مصرف و استفاده از نشانگر چراغ راهنما در بستهبندی مواد غذایی، میتوان به انتخاب محصولات سالمتر کمک کرد. در این سیستم، اولویت...
https://fdo.tums.ac.ir/video/تأکید-بر-نظارت-دقیق-و-مقابله-با-محصولات-قاچاق-برای-تضمین-سلامت-جامعه
مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در سلامت جامعه بر لزوم نظارت دقیق بر محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی تاکید کرد و نقش آموزش را در ارتقای آگاهی عمومی مهم خواند و گفت: در این راستا گشتهای ویژهای برای مقابله با محصولات...
https://fdo.tums.ac.ir/پوستر/ایمنی-مواد-غذایی--مرحله-چهارم-:-سرد-کردن-
مواد غذایی : مرحله چهارم : سرد کردن ایمنی مواد غذایی مرحله چهارم : سرد کردن --> کد خبر : 270136 تاریخ انتشار : 1403/04/11 - 13:14 تعداد بازدید : -->...
https://fdo.tums.ac.ir/پوستر/ایمنی-مواد-غذایی-:-مرحله-سوم،-طبخ-تا-دمای-مناسب
مواد غذایی : طبخ تا دمای مناسب ایمنی مواد غذایی : مرحله سوم، طبخ تا دمای مناسب --> کد خبر : 270124 تاریخ انتشار : 1403/04/11 - 12:25 تعداد بازدید : -->...
https://fdo.tums.ac.ir/News/جلسه-آموزشی-بهداشت-و-ایمنی-مواد-غذایی-برگزار-شد
مواد غذایی برگزار شد به همت اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو: جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزار شد جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برای کارشناسان تغذیه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد. --> به گزارش...
https://fdo.tums.ac.ir/پوستر/ایمنی-مواد-غذایی-:-مرحله-دوم،-جدا-کردن
مواد غذایی : مرحله دوم : جدا کردن ایمنی مواد غذایی : مرحله دوم، جدا کردن --> کد خبر : 265432 تاریخ انتشار : 1403/02/23 - 09:45 تعداد بازدید : --> بازدیدکنندگان...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود