34 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/news/برگزاری-جلسه-پرسش-و-پاسخ-حقوقی-در-معاونت-غذا-و-دارو-دانشگاه-
مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن شورا معاونت برگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو،صبح امروز 10 آذر 1403 جلسه آموزشی پرسش و پاسخ حقوقی برای کارشناسان کنترل و...
https://fdo.tums.ac.ir/video/غذای-سالم-،-آینده-ای-بهتر-
مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی، نقش تغذیه را در پیشگیری از بیماریها مهم خواند و تأکید کرد که با اصلاح الگوی مصرف و استفاده از نشانگر چراغ راهنما در بستهبندی مواد غذایی، میتوان به انتخاب محصولات سالمتر کمک کرد. در این سیستم، اولویت...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-فرهنگ-و-سواد-سلامت/تأکید-بر-نظارت-دقیق-و-مقابله-با-محصولات-قاچاق-برای-تضمین-سلامت-جامعه
مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در سلامت جامعه بر لزوم نظارت دقیق بر محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی تاکید کرد و نقش آموزش را در ارتقای آگاهی عمومی مهم خواند و گفت: در این راستا گشتهای ویژهای برای مقابله با محصولات...
https://fdo.tums.ac.ir/پوستر/ایمنی-مواد-غذایی--مرحله-چهارم-:-سرد-کردن-
مواد غذایی : مرحله چهارم : سرد کردن ایمنی مواد غذایی مرحله چهارم : سرد کردن --> کد خبر : 270136 تاریخ انتشار : 1403/04/11 - 13:14 تعداد بازدید : -->...
https://fdo.tums.ac.ir/پوستر/ایمنی-مواد-غذایی-:-مرحله-سوم،-طبخ-تا-دمای-مناسب
مواد غذایی : طبخ تا دمای مناسب ایمنی مواد غذایی : مرحله سوم، طبخ تا دمای مناسب --> کد خبر : 270124 تاریخ انتشار : 1403/04/11 - 12:25 تعداد بازدید : -->...
https://fdo.tums.ac.ir/News/جلسه-آموزشی-بهداشت-و-ایمنی-مواد-غذایی-برگزار-شد
مواد غذایی برگزار شد به همت اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو: جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزار شد جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برای کارشناسان تغذیه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد. --> به گزارش...
https://fdo.tums.ac.ir/News/ایمنی-مواد-غذایی-:-مرحله-دوم،-جدا-کردن
مواد غذایی : مرحله دوم : جدا کردن ایمنی مواد غذایی : مرحله دوم، جدا کردن --> کد خبر : 265432 تاریخ انتشار : 1403/02/23 - 09:45 تعداد بازدید : --> بازدیدکنندگان...
https://fdo.tums.ac.ir/پوستر/ایمنی-مواد-غذایی-:-مرحله-اول–-تمیز-کردن
مواد غذایی : مرحله اول : تمیز کردن ایمنی مواد غذایی : مرحله اول- تمیز کردن --> کد خبر : 264242 تاریخ انتشار : 1403/02/08 - 12:14 تعداد بازدید : -->...
https://fdo.tums.ac.ir/پوستر/توصیه-هایی-در-خصوص-بهداشت-مواد-غذایی
مواد غذایی توصیه هایی در خصوص بهداشت مواد غذایی --> کد خبر : 264217 تاریخ انتشار : 1403/02/08 - 10:47 تعداد بازدید : --> بازدیدکنندگان : {viewercounter}...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-مناسبات-و-رویدادها/برگزاری-جلسه-توجیهی-آئین-نامه-رفتار-و-پوشش-حرفه-ای-و-انضباطی-کارشناسان-جدید-الورود
مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مدیر این اداره برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو ، مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود