برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی
دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی ویژه مسئولین فنی واحد های تولید مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این دوره آموزشی به صورت مجازی با تدریس مهندس سیمین محمدی کارشناس مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو روز دوشنبه 11 مرداد 1400 برگزار شد.
مهندس محمدی در ابتدای جلسه در خصوص نحوه بارگزاری اطلاعات و مستندات واحدهای تولیدی در سامانه TTAC، نحوه بارگزاری و ثبت علامت تجاری واحدهای تولیدی در سامانه TTAC، اطلاع رسانی در راستای تبعات حاصل از درج اشتباهات و خطاها در ثبت اطلاعات و یا عدم ارائه مستندات کافی در سامانه TTAC توضیحات کامل ارائه کرد.
کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در پایان در راستای صحت ثبت اطلاعات در سامانه TTAC شفاف سازی کرد و به سوالات شرکت کنندگان در وبینار پاسخ داد./ر
ارسال نظر