• تاریخ انتشار : 1403/11/30 - 09:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه آموزش بهداشت و ایمنی مواد غذایی

جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی به منظور افزایش آگاهی برای عموم مردم در سرای محله سنایی برگزار شد.

برگزاری جلسه آموزش بهداشت و ایمنی مواد غذایی

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذاو دارو،جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی با حضور مهندس صبا صادقی کارشناس اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در تاریخ 30بهمن 1403 در سرای محله سنایی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مهندس صادقی گفت : بهداشت مواد غذایی عبارت است از رعایت کلیه موازین بهداشتی در تمامی مراحل فرآوری، تولید، نگهداری، حمل و نقل و عرضه مواد غذایی تا ماده غذایی سالم و با کیفیت مطلوب به دست مصرف کنندگان برسد.

وی در ادامه در خصوص چهار مرحله بهداشت و ایمنی مواد غذایی مبنی بر تمیز کردن دستها و ظروف و وسایل کار، جدا نگه داشتن اقلام خام از پخته و جابجا نکردن آلودگی ها، طبخ مواد غذایی به شکل کامل و سرد کردن به شکل صحیح توضیحاتی را ارائه نمود.

مهندس صادقی: از جمله شیوه های نگهداری مواد غذایی می توان به استفاده از سرمای 4 درجه، تهیه کنسرو، خشک کردن، استفاده از نمک، غلیظ کردن و افزایش فشار اسمزی و ... اشاره کرد.

وی همچنین در خصوص بهداشت شیر و فرآورده های آن، بهداشت فرآورده های گوشتی (گوشت قرمز، مرغ، ماهی، سوسیس و کالباس)، بهداشت روغن، روش های صحیح نگهداری تخم مرغ و برنج توصیه های لازم را به تفصیل بیان کرد.

 در پایان نیز در خصوص نشانگر رنگی و توجه به آن هنگام خرید اقلام بسته بندی توضیحات لازم داده شد .

 

  • گروه خبری : اخبار مدیریت غذا
  • کد خبر : 290893
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

برگزاری جلسه آموزش بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزاری جلسه آموزش بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزاری جلسه آموزش بهداشت و ایمنی مواد غذایی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه