به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:
آموزش مجازی توجیهی بدوخدمت برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی آشامیدنی آرایشی بهداشتی برگزار شد
دوره آموزش مجازی توجیهی بدوخدمت برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی آشامیدنی آرایشی بهداشتی با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران درسالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو ، صبح 25 تیر 1404وبینار دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی با حضور کارشناسان معاونت در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.در این وبینار مهندس صادقی در ابتدای جلسه درخصوص نحوه بارگزاری اطلاعات و مستندات واحدهای تولیدی در سامانه TTAC به منظور اخذ مجوز ورود ماده اولیه به کشور و فرآیند امور مربوط به نحوه ترخیص کالا از گمرگ و صدور مجوز مصرف جهت ماده اولیه به جهت ورود به خط تولید و اطلاع رسانی در راستای تبعات حاصل از درج اشتباهات و خطاها در ثبت اطلاعات و یا عدم ارائه مستندات کافی در سامانه TTAC توضیحات کامل را ارائه نمود.
همچنین مهندس نوین در ادامه به آموزش ثبت درخواست ،بازبینی پروانه منبع غذا و آشامیدنی در سامانه مدیریت پروانه های سلامت محور(TTAC) و همچنین تخلفات مرتبط با سامانه پرداخت و در بخشی از کارگاه به منظور مشارکت بیشتر شرکت کنندگان، پرسش و پاسخ انجام و به سوالات و ابهامات مسئولین فنی در خصوص نحوه اجرای فرایندها پاسخ داده شد.
در ادامه این وبینار مهندس امیرپور در خصوص آشنایی با قوانین خوراکی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی، آئین نامه ها و شرح وظایف مسئول فنی در واحدهای تولیدی به تفصیل مطالب را ارائه کرد.در خاتمه پرسش و پاسخ صورت گرفته و به مسئولین فنی 5 امتیاز آموزشی تعلق گرفت.
همچنین مهندس نوین در ادامه به آموزش ثبت درخواست ،بازبینی پروانه منبع غذا و آشامیدنی در سامانه مدیریت پروانه های سلامت محور(TTAC) و همچنین تخلفات مرتبط با سامانه پرداخت و در بخشی از کارگاه به منظور مشارکت بیشتر شرکت کنندگان، پرسش و پاسخ انجام و به سوالات و ابهامات مسئولین فنی در خصوص نحوه اجرای فرایندها پاسخ داده شد.
در ادامه این وبینار مهندس امیرپور در خصوص آشنایی با قوانین خوراکی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی، آئین نامه ها و شرح وظایف مسئول فنی در واحدهای تولیدی به تفصیل مطالب را ارائه کرد.در خاتمه پرسش و پاسخ صورت گرفته و به مسئولین فنی 5 امتیاز آموزشی تعلق گرفت.
ارسال به دوستان