لیست اخبار صفحه :48
برگزاری پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی

برگزاری پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی

پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری با هدف برنامه ها ی روز جهانی غذا، برنامه ارزیابی عملکرد سازمان غذا و دارو و بارگذاری مستندات مربوطه، موانع و مشکلات برنامه عملیاتی، نقشه ی ساختمانی ارائه شده توسط واحدهای تولیدی و صدور و اصلاح، تمدید پروانه های ساخت، صدور پروانه های ظرفیت خالی برگزار شد.

آموزش نگهداری و نحوه مصرف صحیح تخم مرغ برای دانش آموزان
به مناسبت 17 مهر روز جهانی تخم مرغ:

آموزش نگهداری و نحوه مصرف صحیح تخم مرغ برای دانش آموزان

به مناسبت روز جهانی تخم مرغ (17 مهر) مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه دانستنی های مهم در خصوص نحوه نگهداری ومصرف تخم مرغ را درقالب پوستر برای دانش آموزان ابتدایی منتشر کرد.

 چگونه تخم مرغ تازه و سالم را از تخم مرغ فاسد تشخیص دهیم ؟

چگونه تخم مرغ تازه و سالم را از تخم مرغ فاسد تشخیص دهیم ؟

همه ما روزانه ممکن است از تخم مرغ استفاده کنیم، اما اینکه تخم مرغ مصرفی ما سالم است یا خیر، اهمیت زیادی دارد زیرا استفاده از تخم مرغ ناسالم نه تنها مزه ناخوشایندی دارد، بلکه دستگاه گوارش را بهم ریخته و ممکن است شما را مسموم کند!

جمع آوری فرآورده پروتئین وی 100 درصد

جمع آوری فرآورده پروتئین وی 100 درصد

جمع آوری فرآورده پروتئین وی %100 با سری ساخت C3-w1402007002- شرکت نوین کاران میلان نو از سوی مدیر کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک اطلاع رسانی شد.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu