• تاریخ انتشار : 1403/04/11 - 11:38

پیام معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت 12 تیرماه، سالروز صدور فرمان مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز

فرمان تاریخی و سرنوشت ساز مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در تاریخ 12 تیر ماه 1381 ، نقطه عطفی در نظام سلامت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و مدیریتی کشور می باشد که موجب انسجام و همگرایی محسوسی در مبارزه با پدیده شوم قاچاق گردیده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی معاون غذا و دارو  به مناسبت دوازدهم تیرماه، سالروز صدور فرمان مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز پیامی را اعلام نمود.در متن این پیام آمده است:

پدیده قاچاق علاوه بر ایجاد اخلال در فعالیت های مشروع و قانونی تجاری و صنعتی و نیز تهدید تولید ملی، کاهش ضریب اشتغال و رشد بیکاری، هنجارهای ارزشی، فرهنگی و اجتماعی و مولفه های ناظر بر سبک زندگی ایرانی - اسلامی را نیز مورد تعرض قرار می دهد و ثبات و امنیت اقتصادی را متضرر می سازد .

فرمان تاریخی و سرنوشت ساز مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در تاریخ 12/04/1381 ، نقطه عطفی در نظام سلامت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و مدیریتی کشور می باشد که موجب انسجام و همگرایی محسوسی در مبارزه با پدیده شوم قاچاق گردیده است.لذا برای رونق و جهش تولید در کشور، تقویت و استمرار هر چه بیشتر رویکرد مذکور ضروری است. بنابراین فعالیت‌های پیشگیرانه و بازدارنده در حوزه‌های سیاستگذاری، برنامه ریزی، پایش، رسیدگی و نظارت از طریق همه دستگاه های ذی ربط در امر مبارزه با قاچاق بسیار ضروری است.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته مبارزه با قاچاق کالا و ارز (۱۲ لغایت ۱۸ تیرماه) از تلاش های صورت گرفته همه دست اندرکاران مبارزه با قاچاق به ویژه قاچاق اقلام سلامت محور تشکر می نمایم ، امیدوارم با همت و تلاش حداکثری دستگاه های مرتبط با پیشگیری و مقابله با قاچاق، سهم موثرتری را در ارتقاء شاخص های بهبود فضای کسب و کار، اشتغال، تولید ملی، سرمایه گذاری مولد، ایجاد امنیت و ثبات اقتصادی و گسترش سامانه های شفافیت آفرین و انتظام بخش در کشور داشته باشیم.

ادمین  روابط عمومی

ادمین روابط عمومی