• تاریخ انتشار : 1402/12/15 - 10:50

هشتمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی برگزار شد

جلسه ‌ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.

هشتمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، هشتمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی در تاریخ 15 اسفند 1402، با حضور دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی سرپرست معاونت غذا و دارو، مهندس کسری مومنیان مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی، عضو هیات علمی دانشگاه،نماینده صنعت، نماینده جامعه مسئولین فنی کشور، کارشناس تخصصی صدور پروانه،نمایندگان شبکه بهداشت اسلامشهر و ری و کارشناسان مربوطه در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.

توضیح اینکه: در این کمیسیون 5 فقره صدور  و اصلاح پروانه ساخت و 2 مورد صدور و تمدید پروانه مسئول فنی، مطرح و در خصوص صدور مجوزهای بهداشتی موارد یاد شده بحث و تصمیم گیری شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت غذا,اخبار معاونت
ادمین  روابط عمومی