• تاریخ انتشار : 1401/10/13 - 10:54

مراسم تکریم و معارفه معاون پیشین و جدید غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

مراسم تکریم دکتر جلال غفارزاده معاون پیشین و معارفه دکتر محمود بیگلر با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، مراسم تکریم دکتر غفارزاده معاون پیشین و معارفه دکتر بیگلر  ۱۲ دی ۱۴۰۱ با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسئولان و مدیران معاونت غذا و دارو در سالن شورا معاونت برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور معاون غذا و دارو ضمن خیر مقدم و گرامیداشت سالروز شهادت سردار دلها شهید قاسم سلیمانی، از زحمات و تلاش های دکتر غفارزاده در طول این مدت خدمت در معاونت غذا و دارو قدردانی کرد.
دکتر بیگلر نیز ضمن قدردانی اززحمات دکترغفارزاده و تشکر از اعتماد رئیس دانشگاه بابت انتخاب ایشان گفت: حرکت رو به جلو و شفافیت در کارها از رویه های مهم دکتر قناعتی است.
وی همچنین اظهار داشت: امیدوارم کارها طوری مدیریت شود و با همکاری همه همکاران معاونت بتوان تکالیف خود را به نحواحسن و در جهت رضایت ارباب رجوع انجام دهیم.
دکتر محسن امینی رئیس دانشکده داروسازی نیز در ادامه گفت: امیدواریم با توجه به وضعیت کمبود دارو درصنایع داروسازی بتوانیم از حمایت دکتر غفارزاده در زمینه تامین داروها بویژه داروهای خاص بهره مند شویم.
در پایان نیز دکتر بیگلر از بخش های مختلف معاونت غذا و دارو بازدید کرد.