• تاریخ انتشار : 1403/04/16 - 10:32

به مناسبت کسب رتبه عالی در کارنامه جوانی جمعیت توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران :

قدردانی رئیس دانشگاه از دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی

به مناسبت کسب رتبه عالی در کارنامه جوانی جمعیت توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر قناعتی از دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی معاون غذا و دارو قدردانی کرد.

قدردانی رئیس دانشگاه از دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه به مناسبت کسب رتبه عالی در کارنامه جوانی جمعیت توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران از دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی قدردانی کرد.در متن این لوح آمده است:

تلاش برای افزایش نسل و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده یکی از ضروری ترین فرایض مسئولان و آحاد مردم است .

مقام معظم رهبری (مد ظله)

جناب آقای دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی

معاون محترم غذا و دارو دانشگاه

حرکت، پویایی، شادابی و نشاط از نشانه های جامعه جوان بوده و جوانی جمعیت، اصلی راهبردی و مژثر در پیشرفت و اقتدار آفرینی کشور عزیز اسلامی مان به شمار می آید.

به مناسبت کسب رتبه عالی در کارنامه جوانی جمعیت توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران در بین کلیه دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات درمانی سراسر کشور برخود لازم می دانم از همکاری صادقانه، اهتمام و عملکرد بسیار ارزشمند جنابعالی که نهایت تلاش خود را در پیشبرد منویات مقام معظم رهبری، در خصوص اهمیت و تأثیر مقوله جوانی جمعیت در اقتدار ملی به عمل آورده اید تقدیر و تشکر نمایم.

موفقیت، سلامتی و توفیق روز افزون شما و همکاران محترم تان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر قناعتی

ریاست دانشگاه