مراسم تکریم و معارفه مدیر اداره نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
آئین تکریم دکتر حنانه برادران و معارفه دکتر کیهان محمدی بهعنوان مدیر اداره نظارت و پایش فرآورده های سلامت در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
بررسی 29 پرونده عدم انطباق در اولین کمیسیون فنی قانونی در سال جاری
اولین کمیسیون فنی قانونی (عدم انطباق)، باهدف بررسی عدم انطباق محصولات در خصوص نحوه برخورد و اقدام قانونی لازم برگزار شد.
اطلاعیه های فراورده سلامت
فهرست کالاها و خدمات آسیبرسان به سلامت سال 1404
در این اطلاعیه لیست کالاها و خدمات آسیبرسان سال 1404 به سلامت منتشر میشود.
ویدئو آموزشی پزشکی و دارویی
کاربردهای عمومی سامانه تیتک (TTAC) و نرمافزار موبایل آن
در این ویدئو روش استفاده از امکانات سامانه تیتک برای عموم افراد توسط دکتر حنانه برادران متخصص داروسازی بالینی شرح داده میشود.
برگزاری جلسه آموزشی نحوه بازرسی،تهیه صورتجلسه در محل و تنظیم گزارش بازرسی
جلسه آموزشی نحوه بازرسی،تهیه صورتجلسه در محل و تنظیم گزارش بازرسی برای کارشناسان حوزه ستادی تجهیزات پزشکی با هدف ارتقاء دانش و مهارت های تخصصی در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.
جمع آوری فرآورده سوی منوپوز
جمع آوری فرآورده سوی منوپوز شرکت سبز دارو اسپادانا با سری ساخت های 20149- 20147 توسط معاون غذا و دارو اطلاع رسانی شد.
جمع آوری فرآورده پرو اسپور پویا شرکت گسترش میلاد فارمد
جمع آوری فرآورده پرو اسپور پویا با سری ساخت 14032 شرکت گسترش میلاد فارمد از سوی مدیر کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو اطلاع رسانی شد.
جمع آوری فرآورده سوی منوپوز شرکت سبزدارو اسپادانا
جمع آوری فرآورده سوی منوپوز با سری ساخت های 20147 و 20149 شرکت سبزدارو اسپادانا از سوی مدیر کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو اطلاع رسانی شد.
برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی
وبینار دوره توجیهی بدو خدمت در تاریخ 31 اردیبهشت 1404دارای 5 امتیاز ویژه تمامی مسئولین فنی غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی برگزار میگردد.
برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی، آشامیدنی (اردیبهشت 1404)
وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی در تاریخ 24 اردیبهشت 1404 ویژه تمامی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی، آشامیدنی دارای 5 امتیاز برگزار میگردد.