• تاریخ انتشار : 1400/07/07 - 14:20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه بررسی مشکلات مربوط به ثبت واکسن کرونا در سامانه ttac با حضور معاون غذا و دارو

جلسه بررسی مشکلات مربوط به ثبت واکسن کرونا در سامانه ttac با هدف بررسی خطای نمایش داده شده مرتبط با سامانه سیب در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این جلسه روز چهارشنبه 7 مهر۱۴۰۰ با حضور دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه، نمایندگانی از معاونت بهداشت دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر و ری و کارشناسان سامانه ttac سازمان غذا و دارو در محل سالن شورای معاونت برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر حاجی محمودی ضمن خیر مقدم به حاضرین هدف از برگزاری جلسه را رفع موارد خطای موجود در ثبت واکسن کرونا در سامانه سیب مرتبط با سامانه تی تک عنوان کرد.
وی در ادامه به بررسی مشکلات موجود در سامانه و پیغام های دریافتی از قبیل  “فرآورده  به صورت خرد در مرکز دیگری در حال استفاده است"،"تبدیل UID وارد شده توسط کاربر به عدد دیگر "و" ثبت اشتباه واکسن به جای 10 تا دو دوز به صورت 10تا تک دوز " پرداخت و حاضرین پیشنهاد های خود را در خصوص موارد مطرح شده عنوان کردند .

در پایان در مورد امکان ایجاد دسترسی کاربر برای ویرایش اطلااعات افراد و UIDواکسن بررسی های لازم صورت گرفت .