به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی برگزار شد
جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی (طعم دهنده ها و رنگ دهنده ها) با هدف آشنایی کارشناسان در خصوص انواع طعم دهنده های خوراکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی (طعم دهنده ها و رنگ دهنده ها) صبح امروز 31 مرداد ۱۴۰۳ با حضور مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، دکتر صارم نژاد مدرس این دوره و کارشناسان این حوزه در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه خانم دکتر صارم نژاد مدرس دوره در خصوص انواع طعم دهنده از جمله طبیعی، مشابه طبیعی و مصنوعی، تکنیک های فرآوری طعم دهنده ها و نحوه کاربرد آنها در صنعت و .. به تفصیل مطالب را ارائه نموده و در ادامه انواع رنگهای خوراکی را معرفی نموده و از لحاظ ایمنی و کاربرد در صنعت توضیحاتی را به تفصیل ارائه نمود.
در پایان این جلسه پس از پرسش و پاسخ مدرس و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی ، مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی از دکتر صارم نژاد مدرس این جلسه قدردانی کرد.
در این جلسه خانم دکتر صارم نژاد مدرس دوره در خصوص انواع طعم دهنده از جمله طبیعی، مشابه طبیعی و مصنوعی، تکنیک های فرآوری طعم دهنده ها و نحوه کاربرد آنها در صنعت و .. به تفصیل مطالب را ارائه نموده و در ادامه انواع رنگهای خوراکی را معرفی نموده و از لحاظ ایمنی و کاربرد در صنعت توضیحاتی را به تفصیل ارائه نمود.
در پایان این جلسه پس از پرسش و پاسخ مدرس و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی ، مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی از دکتر صارم نژاد مدرس این جلسه قدردانی کرد.
ارسال نظر