لیست اخبار صفحه :9
بازدید رئیس سازمان غذا و دارو و مدیر نظارت بر مواد غذایی از واحد فرآورده های گوشتی

بازدید رئیس سازمان غذا و دارو و مدیر نظارت بر مواد غذایی از واحد فرآورده های گوشتی

بازدید مشترک رئیس سازمان غذا و دارو مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی به همراه معاون فنی دیوان محاسبات کشور و مدیر کل اداره امور فرآورده‌های غذایی آشامیدنی سازمان غذا دارو از واحدهای فرآورده‌های گوشتی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران.

جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی برگزار شد
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:

جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی برگزار شد

جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی (طعم دهنده ها و رنگ دهنده ها) با هدف آشنایی کارشناسان در خصوص انواع طعم دهنده های خوراکی برگزار شد.

لزوم استفاده از کدینگ eRx در تجویز و IRC در تحویل و نسخه پیچی فرآورده های سلامت محور در سامانه های اطلاعاتی بیمارستان ها

لزوم استفاده از کدینگ eRx در تجویز و IRC در تحویل و نسخه پیچی فرآورده های سلامت محور در سامانه های اطلاعاتی بیمارستان ها

اطلاع رسانی نامه ریاست محترم سازمان غذا و دارو مبنی بر لزوم تجمیع اطلاعات تجویز (نسخه نویسی) و تحویل (نسخه پیچی) فرآورده های سلامت محور در سامانه های اطلاعاتی بیمارستان ها

جلسه بررسی و آموزش دستورالعمل جدید اندیکاسیون های مصرف داروی میزوپروستول و نحوه توزیع دارو های مخدر در مراکز درمانی برگزار شد

جلسه بررسی و آموزش دستورالعمل جدید اندیکاسیون های مصرف داروی میزوپروستول و نحوه توزیع دارو های مخدر در مراکز درمانی برگزار شد

به منظور بررسی و آموزش نکات و اندیکاسیون های اعلامی در دستورالعمل جدید تجویز و مصرف داروی میزوپروستول از سوی سازمان غذا و دارو و همچنین نحوه توزیع جدید داروهای مخدر در مراکز درمانی جلسه ای در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه