بررسی سیزده پرونده در هجدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی معاونت غذاو دارو
جلسه ای با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع و تصمیم گیری در خصوص آنها.
هفدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری برگزار شد
هفدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون اداری چارگون ویژه مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی برگزار شد
وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون (چارگون) ویژه مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی با حضور مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
جلسه ی آموزشی به مناسبت هفته ی پیشگیری از مسمومیت ها در مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
کارشناسان داره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها، اقدام به برگزاری جلسه ی آموزشی برای دانش آموزان در دبیرستان دخترانه مهاجر ایروانی کردند.
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون(چارگون) برگزار شد
وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون(چارگون) ویژه مسئولین فنی شاغل در واحدهای آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
بررسی یازده پرونده در شانزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه
جلسه ای با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع و تصمیم گیری در خصوص آنها.
گفتگوی مهندس مومنیان با رادیو تهران به مناسبت هفته جهانی غذا
گزارش رادیویی مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی بهداشتی به مناسبت هفته جهانی غذا در رادیو تهران انجام شد.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
برپایی غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای و نشان ایمنی و سلامت
غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت باهدف آموزش همگانی مردم؛ در خصوص نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت، کاهش مصرف قند، نمک و چربیها برپا شد.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
برگزاری دوره آموزشی با عنوان خرید سالم و آگاهانه دانش آموزان
دوره آموزشی با عنوان خرید سالم و آگاهانه دانش آموزان با هدف توجه به مشخصات مندرج بر روی طرح برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی در مدرسه دخترانه تقوا پیشگان برگزار شد.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
برپایی غرفه راههای تشخیص اقلام سلامت محور و تشخیص تقلب و قاچاق در نمازجمعه تهران
غرفه راههای تشخیص اقلام سلامت محور و تشخیص تقلب و قاچاق در محل نمازجمعه تهران با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برپا شد.