جلسه آموزش توصیههای دارویی و پیشگیری از مسمومیت در ایام نوروز برگزار شد
با توجه به تعطیلات ایام نوروز رعایت توصیه های دارویی و پیشگیری از مسمومیت در ایام نوروز می تواند باعث ارتقاءسطح سلامت و کاهش آسیب های ناشی از مسمومیت درجامعه گردد.
برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های غذایی در سفر
جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های غذایی در سفر با هدف ارتقاء آگاهی و سلامت جامعه در مدرسه امام خامنه ای برگزار شد.
جلسه آموزش مدیریت و اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان برگزار شد
کارشناس تغذیه اداره نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نقش موثر روزه داری بر سلامت افراد به بیان توصیه های مهم تغذیه ای در ماه رمضان پرداخت.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها به صورت مجازی در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی مسئولین فنی وبه روز رسانی دانش فنی، کارشناسان برگزار شد.
جلسه آموزشی انتخاب کالای سلامت محور برگزار شد
جلسه آموزشی انتخاب کالای سلامت محور باهدف افزایش آگاهی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) در خصوص نشانگر رنگی تغذیهای و برچسب کنترل اصالت و سلامت برگزار شد.
گزارش رادیویی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت دانشگاه با رادیو تهران
گزارش رادیویی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت دانشگاه با رادیو تهران در خصوص کالاهای آرایشی و بهداشتی موجود در بازار انجام شد.
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC جهت بهره مندی مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی و آشامیدنی با امتیاز بازآموزی آموزشی بصورت غیرحضوری برگزار گردید.
مراسم بازنشستگی و قدردانی از زحمات همکار محترم جناب آقای نامور
مراسم بازنشستگی و قدردانی از زحمات همکار آزمایشگاه معاونت دانشگاه در تاریخ اول اسفند 1402 برگزار شد.
برگزاری دومین دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000
استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمام شرکت هایی که به نوعی در فرایند تولید غذا نقش دارند نیز قابل اجرا و صدور گواهینامه است مثلا شرکت های حمل و نقل مواد غذایی ، شرکت های تولید سموم و آفت کش های کشاورزی ، شرکت های تولید مقوا و بسته بندی مواد غذایی و … می توانند استاندارد ISO 22000:2018 را اجرایی و گواهینامه آن را از مراکز معتبر نظیر ایزوسیستم دریافت نمایند.
سی و دومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.