دومین کمیسیون فنی قانونی غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سال جاری برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
در چهارمین روز از هفته سلامت:
برنامه آموزش راههای تشخیص تقلب وقاچاق از اصل در اقلام سلامت محور برگزار شد
به مناسبت هفته سلامت، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه آموزش راههای تشخیص تقلب وقاچاق از اصل در اقلام سلامت محور را در مدرسه دخترانه نیایش برگزار کرد.
برپایی غرفه آموزشی معاونت غذا و دارو به مناسبت هفته سلامت در مترو حضرت ولیعصر(عج)
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران غرفه آموزشی را به مناسبت هفته سلامت در مترو حضرت ولیعصر(عج) برپا کرد.
به مناسبت هفته سلامت و به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه:
برگزاری برنامه آموزش تغذیه سالم و آشنایی با نشانگر رنگی
در سومین روز از هفته سلامت برنامه آموزش تغذیه سالم و آشنایی با نشانگرهای رنگی ویژه دانش آموزان، در دبستان دخترانه علامه طباطبائی برگزار شد.
اولین جلسه قطب واحد نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو برگزار شد
اولین جلسه قطب واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف برنامه ریزی در خصوص اجرای طرح ملی پایش باقیمانده آفت کش ها برگزار شد.
اعلام برنامههای معاونت غذا و دارو در هفته جهانی سلامت در سال 1403
در راستای شعار هفته سلامت "سلامت من، حق من است"، برنامه های هفته سلامت در سال 1403 در معاونت غذا و دارو دانشگاه اعلام شد.
اولین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی در سال 1403برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
سی و سومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال 1402 برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
برگزاری جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور
جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور با محوریت توجه به نشانگر رنگی تغذیه ای، کاهش مصرف قند، نمک، چربی و اموزش برچسب اصالت کالا برگزار شد.
برگزاری دوره آشنایی با بسته بندی های پلیمری در صنایع غذایی
یکی از چالشهای بسیار مهم و اساسی در صنعت بسته بندی به خصوص بسته بندی مواد غذایی، حفظ سلامت و طراوت آنها است.