پیام تبریک مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا
مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه در پیامی 24 مهر روز جهانی غذا را تبریک گفت.
به مناسبت روز جهانی غذا:
آموزش و شناخت راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل کالاهای سلامت محور
به مناسبت روز جهانی غذا (24 مهر) کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور در دبیرستان دخترانه ادب راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل کالاهای سلامت محور را آموزش داد.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
راهنمای نشانگر رنگی تغذیه ای برای یک انتخاب سالم تر در مواد غذایی
به مناسبت هفته جهانی غذا، دوره آموزشی آشنایی با طرح برچسب مواد غذایی آشامیدنی و نشانگررنگی با هدف ارتقاء سطح آگاهی دانش آموزان در هنرستان پسرانه شهرستان ری برگزار گردید.
برگزاری پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی
پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری با هدف برنامه ها ی روز جهانی غذا، برنامه ارزیابی عملکرد سازمان غذا و دارو و بارگذاری مستندات مربوطه، موانع و مشکلات برنامه عملیاتی، نقشه ی ساختمانی ارائه شده توسط واحدهای تولیدی و صدور و اصلاح، تمدید پروانه های ساخت، صدور پروانه های ظرفیت خالی برگزار شد.
بررسی 48 پرونده در چهاردهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی
جلسه ای با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع و تصمیم گیری در خصوص آنها.
به مناسبت 17 مهر روز جهانی تخم مرغ:
آموزش نگهداری و نحوه مصرف صحیح تخم مرغ برای دانش آموزان
به مناسبت روز جهانی تخم مرغ (17 مهر) مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه دانستنی های مهم در خصوص نحوه نگهداری ومصرف تخم مرغ را درقالب پوستر برای دانش آموزان ابتدایی منتشر کرد.
چهاردهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی برگزار شد
چهاردهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری با هدف اجرای برنامه ها ی عملیاتی، برنامه ی پنج ساله توسعه هفتم کشور، صدور و اصلاح، تمدید پروانه های ساخت و صدور پروانه های ظرفیت خالی برگزار شد.
اعلام برنامه های معاونت غذا و دارو به مناسبت هفته جهانی غذا
به مناسبت فرارسیدن هفته جهانی غذا؛مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در نظر دارد برنامه های آموزشی، تشویقی و فرهنگی را از 24 مهرماه 1403به مدت یک هفته در این حوزه اجرا کند.
برگزاری سیزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و هشتمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی بهداشتی
جلسه ای با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع و تصمیم گیری در خصوص آنها.
برگزاری سیزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری
سیزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری با هدف اجرای برنامه ها ی عملیاتی، برنامه ی پنج ساله توسعه هفتم کشور، صدور و اصلاح، تمدید پروانه های ساخت و صدور پروانه های ظرفیت خالی برگزار شد.