به مناسبت هفته جهانی غذا:
برگزاری دوره آموزشی با عنوان خرید سالم و آگاهانه دانش آموزان
دوره آموزشی با عنوان خرید سالم و آگاهانه دانش آموزان با هدف توجه به مشخصات مندرج بر روی طرح برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی در مدرسه دخترانه تقوا پیشگان برگزار شد.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
برپایی غرفه راههای تشخیص اقلام سلامت محور و تشخیص تقلب و قاچاق در نمازجمعه تهران
غرفه راههای تشخیص اقلام سلامت محور و تشخیص تقلب و قاچاق در محل نمازجمعه تهران با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برپا شد.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
برپایی غرفه آموزشی راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور
به مناسبت هفته جهانی غذا کارشناسان غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام به برپایی آموزشی راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور در مترو چهارراه ولیعصر کرد.
در دومین روز از هفته جهانی غذا:
وبینار آموزشی راههای «تشخیص تقلب و قاچاق از اصل» در اقلام سلامت محور
وبینار آموزشی راههای تشخیص اقلام تقلبی و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور برای کارشناسان تغذیه شبکه های بهداشت ری،اسلامشهر و جنوب و مراکز جامع خدمات سلامت در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
آیین گرامیداشت روز جهانی غذا، با حضور دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهندس کسری مومنیان مدیر و همکاران اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
برگزاری پانزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و نهمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی
پانزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و نهمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع برگزار شد.
پیام تبریک مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا
مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه در پیامی 24 مهر روز جهانی غذا را تبریک گفت.
به مناسبت روز جهانی غذا:
آموزش و شناخت راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل کالاهای سلامت محور
به مناسبت روز جهانی غذا (24 مهر) کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور در دبیرستان دخترانه ادب راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل کالاهای سلامت محور را آموزش داد.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
راهنمای نشانگر رنگی تغذیه ای برای یک انتخاب سالم تر در مواد غذایی
به مناسبت هفته جهانی غذا، دوره آموزشی آشنایی با طرح برچسب مواد غذایی آشامیدنی و نشانگررنگی با هدف ارتقاء سطح آگاهی دانش آموزان در هنرستان پسرانه شهرستان ری برگزار گردید.
برگزاری پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی
پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری با هدف برنامه ها ی روز جهانی غذا، برنامه ارزیابی عملکرد سازمان غذا و دارو و بارگذاری مستندات مربوطه، موانع و مشکلات برنامه عملیاتی، نقشه ی ساختمانی ارائه شده توسط واحدهای تولیدی و صدور و اصلاح، تمدید پروانه های ساخت، صدور پروانه های ظرفیت خالی برگزار شد.