معاونت غذا و دارو | کلیدواژه

4 مورد یافت شد

عوامل افزایش و عواقب مقاومت میکروبی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-فرهنگ-و-سواد-سلامت/عوامل-افزایش-و-عواقب-مقاومت-میکروبی-

پویش مقابله با مقاومت های آنتی بیوتیکی تهیه کننده: ادمین پایش مطالب مرتبط پیام دکتر برادران به مناسبت هفته جهانی آگاه سازی داروهای ضدمیکروبی گزارش رادیویی دکتر برادران با رادیو تهران ما سلامت،در خصوص هفته جهانی آگاه...

مقاومت میکروبی؛ شما نیز می‌توانید کمک کنید!

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-مطالب-آموزشی-پایش/مقاومت-میکروبی؛-شما-نیز-می‌توانید-کمک-کنید!

پویش مقابله با مقاومت های آنتی بیوتیکی تهیه کننده: ادمین پایش مطالب مرتبط جلسه آموزشی مقاومت آنتی بیوتیک ها در سرای محله ولیعصر جلسه آموزشی مقاومت آنتی بیوتیک ها با هدف معرفی توصیه هایی برای استفاده منطقی از آنتی بیوتیک...

مقاومت میکروبی؛ اقدام فوری، حفاظت از امروز، تضمین آینده

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-مطالب-آموزشی-پایش/مقاومت-میکروبی؛-اقدام-فوری،-حفاظت-از-امروز،-تضمین-آینده

پویش مقابله با مقاومت های آنتی بیوتیکی تهیه کننده: ادمین پایش مطالب مرتبط «اقدام فوری برای امروز؛ حفاظت از آینده» پیام مدیر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت به مناسبت هفته آگاه‌سازی داروهای ضد میکروبی به مناسبت هفته...

ویدئو آگاه سازی پیشگیری از بروز مقاومت به داروهای آنتی میکروبیال

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-فرهنگ-و-سواد-سلامت/ویدئو-آگاه-سازی-پیشگیری-از-بروز-مقاومت-به-داروهای-آنتی-میکروبیال

پویش مقابله با مقاومت های آنتی بیوتیکیمصرف-صحیح-آنتی‌بیوتیک تهیه کننده: ادمین پایش مطالب مرتبط به مناسبت هفته جهانی آگاه سازی داروهای ضد میکروبیال استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک ها سبب بروز مقاومت آنتی بیوتیکی می گردد...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه