2 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-های-معاونت/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-ویژه-تمامی-مسئولین-فنی-شاغل-در-واحدهای-غذایی،-آشامیدنی-(اردیبهشت-1404)
مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی، آشامیدنی (اردیبهشت 1404) وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی در تاریخ 24 اردیبهشت 1404 ویژه تمامی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی، آشامیدنی دارای 5 امتیاز برگزار...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/دوره-توجیهی-بدو-خدمت-برای-مسئولین-فنی-شاغل-در-واحدهای-غذایی-آشامیدنی-آرایشی-و-بهداشتی-برگزار-شد
مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی برگزار شد دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی برگزار شد دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی با...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود