1 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/news/-برگزاری-جلسه-هماندیشی-و-بررسی-مشکلات-واحدهای-فرآوردههای-گوشتی-
فراورده های گوشتی با توجه به مخاطرات احتمالی و عدم امکان تولید ایمن این محصولات را داشت. در پایان مقرر گردید این جلسات با حضور سایر اعضا و نمایندگان واحدهای تولیدی ادامه داشته باشد. گروه خبری : اخبار مدیریت غذا کد خبر : 291033 کپی...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود