16 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/Food
آرایشی و بهداشتی برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی، آشامیدنی (اردیبهشت 1404) برگزاری دوره توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی(حضوری) اسفندماه 1403 برگزاری دوره آموزش حضوری ویژه کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی...
https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/برگزاری-دوره-آشنایی-با-شیوه-پرداخت-تعرفه-بر-مبنای-ماده-24-قانون-تنظیم-بخشی-از-مقررات-مالی-دولت
آرایشی و بهداشتی برگزار میگردد. --> وبینار آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، از طریق درگاه معتبر سازمان در تاریخ 3 خرداد 1404دارای 5 امتیاز ویژه تمامی مسئولین فنی غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی به همت...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/بررسی-هفت-پرونده-در-سیزدهمین-کمیسیون-فنی–-قانونی-آرایشی-و-بهداشتی-در-معاونت-غذا-و-دارو-
آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو بررسی هفت پرونده در سیزدهمین کمیسیون فنی- قانونی آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو سیزدهمین کمیسیون فنی- قانونی آرایشی و بهداشتی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های...
https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-مسئولین-فنی-واحد-های-آرایشی-و-بهداشتی-با-5-امتیاز-آموزشی
آرایشی و بهداشتی برگزاری دوره آموزش مجازی مسئولین فنی واحد های آرایشی و بهداشتی با 5 امتیاز آموزشی دوره آموزش مجازی" آشنایی با پورتال مواد اولیه مورد مصرف cosing در صنایع آرایشی و بهداشتی "ویژه مسئولین فنی واحد های آرایشی و بهداشتی توسط معاونت غذا و داروی...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/کارگروه-تدوین-دستورالعمل-تاسیس-و-بهره-برداری-کارگاههای-تولیدات-محصولات-آرایشی-و-بهداشتی
آرایشی و بهداشتی کارگروه تدوین دستورالعمل تاسیس و بهره برداری کارگاههای تولیدات محصولات آرایشی و بهداشتی جلسه ای در خصوص بررسی نحوه استقرار واحدهای کارگاهی محصولات آرایشی و بهداشتی و سطح بندی واحدها برگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی...
https://fdo.tums.ac.ir/video/غذای-سالم-،-آینده-ای-بهتر-/284708
غذای سالم ، آینده ای بهتر غذای سالم ، آینده ای بهتر --> کد خبر : 284708 تاریخ انتشار : 1403/09/03 - 13:10 تعداد بازدید : --> بازدیدکنندگان : {viewercounter}...
https://fdo.tums.ac.ir/مطالب-آموزشی/تأکید-بر-نظارت-دقیق-و-مقابله-با-محصولات-قاچاق-برای-تضمین-سلامت-جامعه
آرایشی و بهداشتی است. به نقل از تامز-جی-سی آقای مهندس کسری مومنیان، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در سلامت جامعه بر لزوم نظارت دقیق بر محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی تاکید کرد و نقش آموزش را در ارتقای آگاهی...
https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-کوتاه-مدت-ویژه-مسئولین-فنی-درحوزه-فراورده-های-آرایشی-و-بهداشتی
آرایشی و بهداشتی مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو دوره های آموزشی کوتاه مدت ویژه مسئولین فنی درحوزه فراورده های آرایشی و بهداشتی را برگزار می کند. --> در راستای ارتقای توانمندی مسئولین فنی شرکت های صنایع آرایشی و بهداشتی و با استناد به ماده 4 آیین نامه...
https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-ویژه-کارشناسان-معاونت-غذا-و-دارو-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران-(شهریور-ماه)
آرایشی و بهداشتی ویژه کارشناسان مواد غذایی برگزار میگردد. --> دوره آموزش آشنایی با فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی ویژه کارشناسان مواد غذایی معاونت غذا و دارو در تاریخ 5 شهریور 1403 به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو...
https://fdo.tums.ac.ir/مطالب-آموزشی-مدیریت-غذا/با-ریمل-بیشتر-آشنا-شویم-
با ریمل بیشتر آشنا شویم با ریمل بیشتر آشنا شویم ریمل mascara یکی از پرمصرف ترین و قدیمی ترین محصولات آرایشی است که برای فرم دهی و تقویت مژه ها استفاده میشود. --> ریمل یکی از پرمصرف ترین و قدیمی ترین محصولات آرایشی است که برای فرم دهی و تقویت مژه ها...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود