پوستر پزشکی و دارویی
پوستر توصیه های دارویی در ماه مبارک رمضان
به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان پمفلت آموزشی در خصوص نحوه صحیح مصرف داروها بعد از مشورت با پزشک معالج جهت آموزش و بهره برداری منتشر میگردد.
پوستر غذائی،آرایشی و بهداشتی
پوستر تغذیه صحیح در ماه رمضان
به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان پوستر آموزشی در خصوص تغذیه صحیح در این ماه پربرکت جهت آموزش و بهره برداری منتشر میگردد.
پوستر پزشکی و دارویی
پوستر مصرف صحیح آنتی بیوتیک ها
از تاریخ 27 آبان تا 3 آذر هفته آگاه سازی داروهای ضدمیکروبی نامگذاری شده است. مقاومت داروهای ضدمیکروبی یک تهدید سلامتی جهانی و مهم است به همین دلیل آگاه سازی همه مردم در این خصوص حائز اهمیت است.
پوستر پزشکی و دارویی
پوستر پیشگیری از مقاومت میکروبی
از تاریخ 27 آبان تا 3 آذر هفته آگاه سازی داروهای ضدمیکروبی نامگذاری شده است. مقاومت داروهای ضدمیکروبی یک تهدید سلامتی جهانی و مهم است به همین دلیل آگاه سازی همه مردم در این خصوص حائز اهمیت است.
پوستر پزشکی و دارویی
پوستر اتحاد جهانی برای حفظ آنتی بیوتیک ها
از تاریخ 27 آبان تا 3 آذر هفته آگاه سازی داروهای ضدمیکروبی نامگذاری شده است. مقاومت داروهای ضدمیکروبی یک تهدید سلامتی جهانی و مهم است به همین دلیل آگاه سازی همه مردم در این خصوص حائز اهمیت است.
پوستر پزشکی و دارویی
پوستر پیشگیری از گزیدگی
ورم ناشی از نیش حشرات،مشکلی شایع اما در اغلب موارد بیخطر است. تورم و التهاب نیش حشرات معمولاً طی چند ساعت تا چند روز از بین میرود و جای نگرانی ندارد؛ اما گاهی اوقات میتواند خطرناک و جدی باشد.
پوستر پزشکی و دارویی
پوستر پیشگیری از مسمومیت با قرص برنج
مسمومیت با قرص برنج بسیار خطرناک است و در اکثر موراد منجر به فوت میشود.
پوستر پزشکی و دارویی
پوستر پیشگیری از مسمومیت با مواد شیمیایی
از آنجا که نزدیک به 90 درصد مسمومیت با شوینده ها در منازل روی می دهد لذا ایمن سازی منازل در مقابل عوامل بروز مسمومیتها حائز اهمیت است. استفاده نا به جا و بدون آگاهی از مواد شوینده و پاک کننده شیمیایی می تواند خطرات جبران ناپذیری بر سلامتی وارد نماید.
پوستر پزشکی و دارویی
پوستر پیشگیری از مسمومیت ناشی از سرب
سرب یک فلز سنگین است که در طبیعت وجود دارد. مسمومیت با سرب به دو صورت مزمن و یا حاد رخ می دهد.
پوستر پزشکی و دارویی
پوستر پیشگیری از مسمومیت غذایی
پیشگیری از مسمومیت غذایی مستلزم به کارگیری بهداشت و ایمنی مواد غذایی به عنوان اجزای حیاتی و همچنین آموزش مصرف کنندگان در مورد انتخاب صحیح مراکز عرضه غذا است.