• تاریخ انتشار : 1399/08/28 - 14:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 52
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری وبینار آموزشی مصرف منطقی آنتی بیوتیک به همت معاونت غذا و دارو

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران آموزش مجازی مصرف منطقی آنتی‌بیوتیک را با هدف آشنایی مخاطبان سرای محله جمال زاده برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی باهدف افزایش آگاهی مخاطبان سرای محله جمالزاده در خصوص مصرف منطقی آنتی‌بیوتیک روز چهارشنبه 28 آبان 99 برگزار شد.
در این جلسه دکتر عطایی کارشناس دارویی اداره نظارت و پايش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو به موضوع مصرف درست و صحیح  آنتی‌بیوتیکی‌ها اشاره کرد و گفت: استفاده از آنتی‌بیوتیک‌هایی که جایگاهی در درمان ندارند این فرصت را به باکتری‌ها می‌دهد تا به طریقی تغییر کنند که اثر آنتی‌بیوتیک‌ها بر آن‌ها کم شود یا کلاً متوقف شود و زمانی که این اتفاق بیفتد باکتری‌ها جان سالم به دربرده و از بین نمی‌روند و به رشد و قوی‌تر شدن ادامه می‌دهند.
وی تاکید کرد: در مقاومت آنتی‌بیوتیکی نه‌تنها بیماران، بلکه افراد سالم جامعه هم ضربه می‌خورند.
دکتر عطایی همچنین عوامل ایجادکننده مقاومت آنتی‌بیوتیکی و عواقب آن را تشریح کرد و گفت: استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها در بیماری‌های ویروسی، عدم استفاده از آنتی‌بیوتیک طبق دستور پزشک، خوددرمانی، کامل نکردن دوره درمان، بیماری طولانی‌تر و پیچیده‌تر می‌شود و نیاز به داروهای گران‌تر و با عوارض بیشتر خواهد بود؛ حتی ممکن است عفونت مقاوم منجر به مرگ شود.
کارشناس دارویی اداره نظارت و پايش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو افزود: برای مشاوره تلفنی با دکترای داروساز می‌توانید با مراکز اطلاعات دارویی سیزده آبان با شماره ۸۲۱۰۱ و یا اطلاعات دارویی وزارت بهداشت به شماره ۱۴۹۰ تماس حاصل کنید.
در پایان حاضرین در این وبینار آموزشی سوالات خود را در خصوص موارد مطرح شده عنوان کردند.


  • گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار مدیریت نظارت و پایش فراورده های سلامت
  • کد خبر : 244337
خدیجه  آب پر
تهیه کننده

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *