به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا:
برگزاری جلسه آموزشی بهداشت، ایمنی و نگهداری مواد غذایی
به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا، جلسه آموزشی بهداشت، ایمنی و نگهداری مواد غذایی با هدف آگاهی و ارتقاء سطح آگاهی عموم افراد در سرای محله تختی برگزار شد.

به گزار ش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، صبح امروز 19 خرداد 1404 به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا جلسه آموزشی بهداشت، ایمنی و نگهداری مواد غذایی جلسه آموزشی با حضور مهندس بیتا نافعی کارشناس تغذیه اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در سرای محله تختی واقع در منطقه 16 ناحیه 5 برگزار گردید.
در ابتدای جلسه مهندس نافعی در خصوص اهمیت نحوه خرید مواد غذایی و توجه به برچسب محصولات و نشانگر رنگی تغذیه ای نکاتی را مطرح کرد و گفت: بر اساس نوع ماده غذایی، ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن، زمان نگهداری مندرج بر طرح برچسب، روشهای متفاوتی برای حفظ و نگهداری مواد غذایی از عوامل آلوده کننده وجود دارد.
وی در ادامه در خصوص نحوه نگهداری مواد غذایی از جمله شیر و لبنیات، روغنهای خوراکی، نمک تصفیه شده یددار، تخم مرغ، نحوه صحیح شستشوی سبزیجات و .. مطالبی را ارائه نمود.
توضیح اینکه پس از بیان چهار اصل بهداشت مواد غذایی از جمله شستشوی دستها و ظروف و وسایل کار، جدا نگه داشتن اقلام خام از پخته و جابجا نکردن آلودگی ها، طبخ مواد غذایی به شکل کامل و سرد کردن به شکل صحیح به سوالات افراد پاسخ داد.
در ابتدای جلسه مهندس نافعی در خصوص اهمیت نحوه خرید مواد غذایی و توجه به برچسب محصولات و نشانگر رنگی تغذیه ای نکاتی را مطرح کرد و گفت: بر اساس نوع ماده غذایی، ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن، زمان نگهداری مندرج بر طرح برچسب، روشهای متفاوتی برای حفظ و نگهداری مواد غذایی از عوامل آلوده کننده وجود دارد.
وی در ادامه در خصوص نحوه نگهداری مواد غذایی از جمله شیر و لبنیات، روغنهای خوراکی، نمک تصفیه شده یددار، تخم مرغ، نحوه صحیح شستشوی سبزیجات و .. مطالبی را ارائه نمود.
توضیح اینکه پس از بیان چهار اصل بهداشت مواد غذایی از جمله شستشوی دستها و ظروف و وسایل کار، جدا نگه داشتن اقلام خام از پخته و جابجا نکردن آلودگی ها، طبخ مواد غذایی به شکل کامل و سرد کردن به شکل صحیح به سوالات افراد پاسخ داد.
همچنین در راستای اجرای برنامههای گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذا، غرفه آموزشی با توزیع پوسترهای مرتبط با بهداشت، ایمنی و نگهداری مواد غذایی و تغذیه سالم در سرای محله تختی برپا گردید.
ارسال نظر