• تاریخ انتشار : 1401/01/30 - 14:23

مراسم تکریم و معارفه معاون پیشن و جدید غذا و دارو دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم دکتر منان حاجی محمودی و معارفه دکتر جلال غفارزاده معاونان پیشین و جدید غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این مراسم روز سه شنبه 30 فروردین 1401 با حضور مدیران معاونت غذا و دارو در سالن شورای معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در ابتدا دکتر حاجی محمودی، معاون پیشین غذا و دارو ضمن خیرمقدم به معاون جدید و آرزوی موفقیت روزافزون برای ایشان، از همکاری بسیار خوب مدیران و کارکنان معاونت در طول مدت خدمت خود قدردانی کرد.
وی در ادامه به معرفی مدیران معاونت و تجربیات، وقایع و فعالیت های صورت گرفته در دوران تصدی خود پرداخت.
در ادامه دکتر محمدرضا شمس اردکانی معاون اسبق غذا و دارو و عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در این مراسم از تلاش و زحمات معاون و کارکنان این معاونت قدردانی کرد.
دکتر شمس در ادامه گفت: در شبهای قدر آرزوی سرنوشت خوب برای کشور دارم و امیدوارم به برکت این ماه زحمات دکتر غفارزاده به بهترین شکل تجلی یابد.
دکتر غفارزاده نیز از زحمات دکتر حاجی محمودی قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با تلاش و همت یکدیگر قدم‌های بیشتری در راستای سلامت جامعه در حوزه غذا و دارو باشیم.
در پایان دکتر غفارزاده از بخش های مختلف معاونت غذا و دارو بازدید کرد.

• گروه خبری :