• تاریخ انتشار : 1400/04/16 - 10:33
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

قدردانی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو از معاون غذا و دارو دانشگاه

دکتر محمدرضا شانه ساز، معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو از مشارکت فعال دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو و مهندس زینب آقامحسنی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این معاونت در برگزاری اولین همایش ملی روز جهانی ایمنی غذا قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، متن تقدیرنامه به شرح زیر است:
فردای روشن ایران عزیز، بی شک در گرو دانش فنی و فعالیت موثر نیروهای متخصص و متعهد کشور در عرصه سلامت می بشاد. توسعه پایدار جامعه ایران بدون شک وابسته به تلاش و مشارکت افراد و سازمان های اندیشمندی است که به آینده روشن میهن عزیزمان ایمان داشته و برای دستیابی به آن اهتمام می ورزند. به حکم ادب و یادبود، از مشارکت فعال سرکارعالی به عنوان دبیر اجرایی و عضوی از تلاشگران این عرصه در برگزاری اولین همایش ملی روز جهانی ایمنی غذا با شعار «ایمنی غذایی، مسئولیت پذیری اجتماعی- غذای ایمن، داشتن فردایی سالم» که در روز نوزدهم خرداد ماه 1400 برگزار شد، تشکر و قدردانی می گردد. از درگاه ایزد یکتا تداوم حضور و تاثیر آن بزرگوار را در ارتقا سلامت و کیفیت زندگی مردم ایران زمین و توسعه مانای نظام سلامت کشور را خواستارم.
دکتر محمدرضا شانه ساز
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو