• تاریخ انتشار : 1398/05/28 - 15:57
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

قدردانی مدیرکل و رئیس کارگروه فرهنگی و تبلیغاتی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران از معاون غذا و دارو

احد جاودانی مدیرکل و رئیس کارگروه فرهنگی و تبلیغاتی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران از دکتر حاجی محمودی معاون غذا دارو دانشگاه قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا دارو: احمد جاویدان مدیرکل و رئیس کارگروه فرهنگی و تبلیغاتی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران از دکتر حاجی محمودی معاون غذا دارو دانشگاه قدردانی کرد.
متن تقدیر به شرح ذیل است:
سرکار خانم دکتر حاجی محمودی
سلام‌علیکم
مبارزه با قاچاق کالا و ارز به ‌عنوان یکی از مهم‌ترین اصول راهبردی در جهت حمایت از تولید داخلی، ایجاد اشتغال و تقویت اقتصاد ملی، وظیفه‌ای همگانی است که بر دوش آحاد جامعه گذاشته‌شده است.
نظر به اقدامات شایسته انجام‌شده در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و حمایت از تولید ملی، لازم می‌دانم از جنابعالی تشکر و قدردانی نمایم. امید آن دارم در پرتو عنایات حق‌تعالی در خدمت به‌ نظام مقدس جمهوری اسلامی و پیشبرد اهداف و برنامه‌های دولت تدبیر و امید موفق و سربلند باشید.
احد جاودانی