• تاریخ انتشار : 1400/11/03 - 14:13

قدردانی از کارکنان معاونت غذا و داروی دانشگاه در راستای تکریم و صیانت از حقوق ارباب رجوع

معاون غذا و داروی دانشگاه از تلاش و خدمات ارزشمند و صادقانه کارکنان این معاونت در پاسخگویی مناسب به ارباب رجوع و صبر و شکیبایی در انجام امور محوله و تعامل خوب و سازنده با کلیه مراجعین با اهدای لوح سپاس قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو با اهدای لوح سپاس از تلاش و خدمات ارزشمند و صادقانه مریم عبدلی، مهدی اسدیان، علی درویش متولی و شهرام عیسی نژاد در پاسخگویی مناسب به ارباب رجوع و صبر و شکیبایی در انجام امور محوله و تعامل خوب و سازنده با کلیه مراجعین روز شنبه 2 بهمن 1400 قدردانی کرد.
متن لوح سپاس به شرح زیر است:
خدمت بی منت ردای پرافتخاریست بر دوش خدمتگزاران صدیق و خداجوی، تا خویش را وقف آنانی که در اندیشه والای رهبرشان ولی نعمتند. عشق به مردم، آنجا که با خدمت صادقانه پیوند می خورد پاداشی جزء در پیشگاه پروردگار متعال ندارند. بدینوسیله از تلاش و خدمات ارزشمند و صادقانه شما در پاسخگویی مناسب به ارباب رجوع و صبر و شکیبایی در انجام امور محوله و تعامل خوب و سازنده با کلیه مراجعین تقدیر و تشکر می نمایم.
امید است همواره در پرتو عنایات پرورگار در پیشبرد امور و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پیروز و سربلند باشید.
دکتر منان حاجی محمودی
معاون غذا و دارو دانشگاه