به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا:
غرفه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برپاشد
به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا و به منظور ارتقاء سطح آگاهی افراد، غرفه آموزشی با محوریت معرفی بهداشت و ایمنی مواد غذایی، برچسب اصالت کالا و نشانگرهای رنگی تغذیهای برپاشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو،در راستای اجرای برنامههای گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذا، در تاریخ 19 خرداد 1404 غرفه آموزشی با حضور مهندس قشقاوی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در ورودی معاونت غذا و دارو برپا شد.
همچنین : این غرفه با محوریت معرفی بهداشت و ایمنی مواد غذایی، برچسب اصالت کالا و نشانگرهای رنگی تغذیهای برپا گردید و توضیحات لازم به مراجعه کنندگان در خصوص آشنایی با نحوه برچسب خوانی مواد غذایی و مفهوم رنگها در نشانگر رنگی، نکات مهمی که هنگام خرید محصولات غذایی باید به آنها توجه شود داده شد.
توضیح اینکه: پوسترهای آشنایی با اصول ایمنی مواد غذایی، تغذیه سالم، برچسب اصالت، کاهش مصرف قند و نمک و چربیها، افزایش فعالیت و تحرک، افزایش مصرف سبزیها و میوهها و دقت در مصرف مواد خوراکی بر اساس اطلاعات راهنمای تغذیهای و .. نیز به مراجعهکنندگان ارائه گردید.
همچنین : این غرفه با محوریت معرفی بهداشت و ایمنی مواد غذایی، برچسب اصالت کالا و نشانگرهای رنگی تغذیهای برپا گردید و توضیحات لازم به مراجعه کنندگان در خصوص آشنایی با نحوه برچسب خوانی مواد غذایی و مفهوم رنگها در نشانگر رنگی، نکات مهمی که هنگام خرید محصولات غذایی باید به آنها توجه شود داده شد.
توضیح اینکه: پوسترهای آشنایی با اصول ایمنی مواد غذایی، تغذیه سالم، برچسب اصالت، کاهش مصرف قند و نمک و چربیها، افزایش فعالیت و تحرک، افزایش مصرف سبزیها و میوهها و دقت در مصرف مواد خوراکی بر اساس اطلاعات راهنمای تغذیهای و .. نیز به مراجعهکنندگان ارائه گردید.
ارسال نظر