معاونت غذا و دارو | اخبار

لیست اخبار صفحه :179
دوره سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018-الزامات هر سازمان در زنجیره غذا
معاونت غذا و دارو

دوره سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018-الزامات هر سازمان در زنجیره غذا

دوره سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018-الزامات هر سازمان در زنجیره غذا با هدف افزایش برنامه ریزی، هدایت، گزارش و پیگیری ممیزی های مربوطه ویژه کارشناسان معاونت غذا و دارو برگزار شد.

طرح درج نشانگرهای رنگی چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی فرآورده‌های غذایی

طرح درج نشانگرهای رنگی چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی فرآورده‌های غذایی

ضرورت توجه به محتوا و کیفیت خوراکی‌ها موجب شده وزارت بهداشت برای انتخاب هوشمندانه یک محصول، درج نشانگرهای چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی بسته‌های مواد غذایی را در دستور کار قرار دهد.

طرح درج نشانگرهای چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی فرآورده‌های غذایی

طرح درج نشانگرهای چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی فرآورده‌های غذایی

ضرورت توجه به محتوا و کیفیت خوراکی‌ها موجب شده وزارت بهداشت برای انتخاب هوشمندانه یک محصول، درج نشانگرهای چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی بسته‌های مواد غذایی را در دستور کار قرار دهد.

با نصب سامانه تی تک  ضمن بررسی اصالت یک فرآورده، اطلاعات مربوط به دارو و داروخانه های نزدیک خود را مشاهده کنید

با نصب سامانه تی تک ضمن بررسی اصالت یک فرآورده، اطلاعات مربوط به دارو و داروخانه های نزدیک خود را مشاهده کنید

سامانه تی‌تک اطلاعاتی مانند کشور سازنده، تاریخ تولید و انقضا محصولات سلامت‌محور را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهد و در مورد داروها حتی قیمت را نیز اعلام می‌کند.

نشست معاونین غذا و دارو منطقه 10 آمایشی کشوری

نشست معاونین غذا و دارو منطقه 10 آمایشی کشوری

کمیسیون مشترک امور داروخانه های سه دانشگاه و جلسه معاونین غذا و دارو منطقه 10 آمایش کشوری، با موضوع ایجاد وحدت رویه در اجرای آیین نامه و ضوابط تاسیس، ارائه خدمات و اداره داروخانه ها، برگزار شد.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه